Florin Ghiorghiţă, director regional în cadrul RAR! "Este un ajutor din partea unor oameni din domeniul economic din Botoşani"

Florin Ghiorghiţă, director regional în cadrul RAR! "Este un ajutor din partea unor oameni din domeniul economic din Botoşani"
Consilierul local Florin Ghiorghiţă a confirmat joi că a devenit angajat al Registrului Auto Român, ocupând o funcţie de director la nivel regional.

Ghiorghiţă neagă însă că a obţinut această funcţie politic.

"Confirm că ocup această funcţie. Contractul pentru postul de inginer a fost semnat acum două săptămâni, iar cel pentru director regional pe data de 9 septembrie. Este un post strict profesional, un ajutor din partea unor oameni din domeniul economic din Botoşani, fără nicio discuţie cu vreun partid politic", a declarat Florin Ghioghiţă.

Cât priveşte aparteneţa sa politică, fostul viceprimar susţine că deocamdată este membru PDL şi încă mai are timp să decidă care va fi opţiunea sa şi spre viitor, spunând că are destul de multă experienţă în această zonă pentru a se mai grăbi să ia decizii.

"Deocamdată sunt în PDL. Văd că sunt exilat, trimis în toate partidele politice, toată lumea mă trimite în toate părţile fără ca eu să îmi fi manifestat vreo opţiune pentru vreun partid sau altul", a precizat Ghiorghiţă.

Cât priveşte votul pe care l-a dat pentru validarea lui Cristinel Brumă în Consiliul Local, deşi până acum s-a împotrivit, spune că nu a făcut altceva decât să fie reconfirmat un consilier local pe un post rămas liber după demisia lui Marius Cristescu, iar dacă acesta nu ar fi renunţat la mandat şi-ar fi menţinut opţiunea de vot anterioară.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
374

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
665

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
190

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...