Directorii de scoli, convocati in sedinta. VEZI ce se va discuta!

Directorii de scoli, convocati in sedinta. VEZI ce se va discuta!
Toti directorii unitatilor de invatamant din judetul Botosani au fost convocati de conducerea ISJ la o sedinta de lucru ce va avea loc joi, incepand cu ora 9.00, in Aula Colegiului National "A.T.Laurian".

Conducatorii unitatilor scolare s-au intalnit intr-o sedinta de lucru cu reprezentantii ISJ si in urma cu cateva zile, discutiile axandu-se in principal pe inceputul noului an scolar.

In cadrul sedintei de joi se vor pune in discutie strategiile de aplicat la nivelul sistemului de invatamant botosanean precum si masurile necesare pentru imbunatatirea actului educational. 

"In cadrul sedintei de lucru se va analiza calitatea educatiei in anul scolar 2013-2014, prioritatile strategice ale invatamantului, plus masuri ce trebuie luate privind reducerea absenteismului, a actelor de violenta si imbunatatirea actului educational", a declarat Mihaela Huncă, inspector general in cadrul ISJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
448

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...