Incredibil! Un botoșănean încearcă de șapte ani să obțină permisul de conducere!

Incredibil! Un botoșănean încearcă de șapte ani să obțină permisul de conducere!
Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Botoșani, încearcă de nu mai puțin de șapte ani de zile să obțină permisul de conducere, dar de fiecare dată nu reușește să treacă de examinarea la sală.

Tânărul nu vrea însă să renunțe la visul de a deveni șofer și a ajuns să susțină examenul la sală de circa 20 de ori pe an.

Reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani i-au recomandat botoșăneanului să ia ore de legislație rutieră, dar chiar și așa examenul se dovedește a fi mâult prea greu pentru el.

“Avem un candidat care din 2007 nu reușește să facă mai mult de 14 puncte la proba de sală. Și la 16-17 zile vine și susține examenul. L-am îndrumat să ia ore de legislație rutieră cu un profesor, să fie ajutat, dar nu reușește. Probabil nu o să ia niciodată. Este cel mai longeviv candidat", a declarat Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului.

Botoșăneanul este nevoit ca o dată pe an să facă și școala de șoferi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
108

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
75

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
240

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...