Florin Turcanu uimeste pe toata lumea: "In fiecare zi ma gandesc mai mult la asta"! Vezi ce vrea sa faca!

Florin Turcanu uimeste pe toata lumea: "In fiecare zi ma gandesc mai mult la asta"! Vezi ce vrea sa faca!
Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, se gandeste in fiecare zi la viitorul sau in politica si a inceput sa creada ca cel mai bine ar fi sa se retraga.

Florin Turcanu s-a declarat dezamagit de cum sunt catalogati oamenii politici din Romania si cum cum jigniti zilnic. Acesta a dat exemplul functionarilor din Consiliul Judetean care ar urma sa fie dati in judecata pentru ca ar trebui sa dea niste bani, imputati de Curtea de Conturi, bani care au fost folositi pentru desfasurarea activitatii institutiei, si nu au fost furati.

Toate aceste aspecte il fac pe seful CJ Botosani sa se gandeasca serios daca va mai ramane in politica sau nu, iar daca va ramane in politica, mai mult ca sigur nu va mai candida la sefia Consiliului Judetean.

"Daca mai raman in politica va fi o optiune spre Parlament, dar este si optiunea sa ma retrag din politica. In fiecare zi ma gandesc mai mult la asta. Pentru ce sa mai stai in zona administrativa? E clar ca atunci cand ma retrag din politica activitatea mea va fi la Sulita, pentru ca de acolo am plecat. Nu exclud o candidare la Primaria Sulita, dar deocamdata nu stiu. Daca o sa iau decizia sa ma retrag, o sa ma retrag o perioada si daca o sa consider ca in Romania o sa se schimbe raportul stat-zona politica, o sa ma mai gandesc. Sunt dezamagit de cum suntem catalogati toti oamenii politici. Noi suntem aia care arunca toti cu pietre in noi, ca baronii..., stati, fratilor, ca n-am furat nici gaini din poiata, nici nimic. Suntem si noi oameni, avem familii. Am fost si eu la niste cursuri si am fost facut de toate culorile, unde sa mai pleci?", a declarat Florin Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...