Consilierii locali, deranjați de galagia pe care o fac unii cetateni romi. "Cred ca vom deveni minoritari"

Consilierii locali, deranjați de galagia pe care o fac unii cetateni romi. "Cred ca vom deveni minoritari"
Zgomotul produs de o parte dintre cetatenii de etnie roma care locuiesc pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botosani i-a facut pe consilierii locali sa respinga un proiect de hotarare propus in sedinta extraordinara de luni de catre primarul Ovidiu Portariuc.

Proiectul facea referire la vanzarea unui imobil situat pe strada 1 Decembrie, in valoare de 17.500 de euro, catre Asociatia Patida Romilor Pro Europa.

Consilierul local Corneliu Furtuna a fost unul dintre cei care a votat impotriva acestui proiect, aratandu-se deranjat de zgomotul produs de romi.

"Aseara a fost un tambalau intreg si cred ca de vreo doua zile pe Bulevardul Mihai Eminescu, langa Scoala Nr. 10, politia nu a sesizat nimic, jandarmii au trecut pe acolo si au spus ca nu se amesteca pentru ca nu au ce face. Politia nu raspunde, nu intervine. Eu cred ca vom deveni noi minoritari. Sunt ferm convins ca daca noi cei de aici am scoate boxele la geam, in secunda doi cei de la presa cred ca ar scrie vreo doua saptamani ca am fost amendati. Am sunat pe domnul sef al Politiei Municipale, dar nu a avut bunavointa sa raspunda la telefon ieri, la 22:00 seara. Eu votez impotriva", a declarat Corneliu Furtuna.

Proiectul a fost respins, avand 6 voturi pentru, 4 impotriva si 5 abtineri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
65

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
68

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
610

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...