Salariaţii unei societăţi subordonate CJ, lăsaţi fără salarii. Directorul a demisionat

Salariaţii unei societăţi subordonate CJ, lăsaţi fără salarii. Directorul a demisionat
Consiliul de Administraţie al unei societăţi subordonate Consiliului Judeţean a decis ca angajaţii să nu mai primească niciun leu salariu, până când societatea nu va realiza venituri.

Este vorba despre societatea Eco-Sal, care a rămas şi fără director, după ce Cristian Lazarovici a demisionat din funcţie.

Consiliul Judeţean pregăteşte fuziunea societăţilor Eco-Sal şi Parc Industrial. 

"La Eco-Sal conduce AGA, că directorul şi-a dat demisia şi Consiliul de Administraţie a luat o decizie, să nu mai plătim niciun angajat până la fuziune. AGA va conduce. Atâta timp cât nu ai venituri proprii nu poţi să plăteşti doar salariile şi atât. Trebuie să venim în plenul Consiliului pentru aprobare, avem nevoie de un raport de specialitate care să ne justifice necesarul fuziunii şi toţi paşii care trebuie făcut", a precizat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Până când se va realiza fuziunea, conducerea la Eco-Sal va fi asigurată de Radu Judele, administratorul public al judeţului care face parte din AGA.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
245

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
395

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
127

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...