Flutur, după întâlnirea cu Portariuc: "Din punctul meu de vedere nu a fost niciun război"

Flutur, după întâlnirea cu Portariuc: "Din punctul meu de vedere nu a fost niciun război"
Aproximativ jumătate de oră a durat întâlnirea dintre primarul Ovidiu Portariuc şi directorul societăţii Locativa, Cătălin Flutur.

Fostul edil-şef al municipiului Botoşani a venit, marţi, la Primărie la invitaţia actualului primar, care i-a înmânat raportul de audit făcut la Locativa de firma Pricewaterhouse.

La finalul întâlnirii, cei doi au ieşit împreună din birou.

"De acum încolo probabil domnul director o să vă prezinte mai multe detalii legate de această activitate", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Directorul Locativa a spus că va analiza raportul şi îl va prezenta Consiliului de Administraţie al societăţii.

"Urmează să citesc raportul iar prima mea obligaţie este să îi informez pe cei care conduc societatea, deci Consiliul de Administraţie, şi probabil o voi face în şedinţa de pe data de 25. Consiliul de Administraţie va decide ce facem", a spus Flutur.

Fostul primar al municipiului a spus că a găsit Primăria la fel de frumoasă ca pe vremea când se afla la conducerea acesteia şi a spus că dacă va mai fi invitat de primar la discuţii, va răspunde pozitiv.

"E adevărat că ne-am mai consultat şi în alte probleme şi este un lucru bun. Eu chiar am vorbit cu domnul primar şi i-am spus că este prima invitaţie oficială la care am răspuns din prima. Depinde de domnul primar dacă vor mai fi. Din  punctul meu de vedere nu a fost niciun război, nu am văzut încă securea", a afirmat Flutur.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
261

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
435

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
134

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...