FCM Dorohoi simte aer de Liga a II-a! Inca trei meciuri pana la promovarea istorica - FOTO,VIDEO

FCM Dorohoi simte aer de Liga a II-a! Inca trei meciuri pana la promovarea istorica - FOTO,VIDEO

   Ionut Tabultoc

Echipa pregatita de Vespazian Colban, FCM Dorohoi, mai are trei pasi importanti pana la prima promovare in Liga a II-a din istorie.

Dorohoienii au devenit favoriti, dupa ce au invins fostul liderul, Petrotub Roman, cu scorul de 4-1 si au trecut pe locul 1 cu doua puncte avans, in fata a 2.000 de spectatori.

In partida de vineri, de pe stadionul "1 Mai" din Dorohoi, omul meciului a fost darabaneanul Robert Grumezescu, cel care a reusit doua goluri, dar si o pasa de gol. Celelalte doua reusite i-au avut ca autori pe Alexandru Marin si Eduard Sandu, ultimul marcand din penalty.

Pentru FCM Dorohoi urmeaza doua meciuri in deplasare, la Pojorata (27 mai) si la Miroslava (30 mai), dupa care vor incheia sezonul pe teren propriu cu cei de la Kosarom Pascani. Dorohoienii nu au voie sa se incurce in aceste partide, pentru a fi siguri de promovare.

Sunt mândru de aceşti băieţi minunaţi pe care îi pregătesc. A fost cel mai reuşit meci din acest campionat. Mă bucur că au conştientizat importanţa acestui meci care era decisiv pentru noi. Acum putem spune că depindem doar de noi pentru că suntem pe primul loc şi nu mai aşteptăm ca cineva să facă vreun pas greşit. Mai avem trei meciuri, trei finale adevărate de disputat şi dacă vrem să fim în liga a II-a anul viitor, trebuie să le câştigăm, a declarat antrenorul principal al FCM Dorohoi, Vespazian Colban.

Vezi mai jos VIDEO cu bucuria dorohoienilor la finalul partidei!



   
 

   
 

   

  
 
   
 

 
 
 
   
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 

GALERIE FOTO: IONUT TABULTOC    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
269

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
454

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...