Lucrările la reţeaua de alimentare cu apă, inspectate de preşedintele CJ

Lucrările la reţeaua de alimentare cu apă, inspectate de preşedintele CJ
  Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a inspectat joi, lucrările la stația de tratare Ștefănești- Săveni. Obiectivul “Extinderea și reabilitarea stației de tratare a apei potabile Ștefănești reprezintă o latură din amplu proiect de extindere și modernizare a rețelei de apă din județ, respectiv “Extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare- epurare apelor uzate din județul Botoșani", proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu.

  Șeful Consiliului Județean Botoșani s-a declarat mulțumit de modul în care decurg lucrările de reabilitare și modernizare, având în vedere că, în urma vizitei în teren, a constatat că constructorul se află în grafic în ceea ce privește derularea proiectului.

Valoarea contractului este de 20.103.321 lei, iar proiectul își propune îmbunătățirea sistemului de tratare a apei potabile prin promovarea unor tehnologii nepoluante, având ca scop extinderea serviciilor de alimentare cu apă pentru populația județului Botoșani.

Stația reabilitată va asigura debitul necesar cerințelor de alimentare cu apă potabilă ale orașului Ștefănești și a localităților rurale învecinate. Calitatea apei potabile furnizare în rețea va corespunde în totalitate normativelor naționale și europene.

Biroul de presă al Președintelui Consiliului Județean Botoșani




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
321

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
549

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
162

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...