BOTOŞANI: Vezi câte posturi complete şi incomplete sunt în învăţământ!

BOTOŞANI: Vezi câte posturi complete şi incomplete sunt în învăţământ!
  Începând de miercuri şi până în data de 19 mai au loc înscrierile, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, pentru concursul de titularizare, în vedere ocupării posturilor/catedrelor vacante/rezervate din unităţile de învăţământ de la nivelul judeţului Botoşani.

 Potrivit inspectorului general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, la nivelul judeţului sunt 864 de posturi complete şi incomplete dintre care 513 sunt sunt posturi catedre complete.

“Iniţial, când s-a început activitatea de mobilitate a cadrelor didactice am avut aproximativ 1.237 de posturi. De la o etapă la alta lista actualizează în funcţie de ce s-a petrecut în etapa precedentă", a spus Mihaela Huncă.

În perioada 19-21 mai se vor verifica şi aviza dosarele candidaţilor de către comisia de organizare şi desfăşurare a concursului.

Validarea dosarului şi a înscrierii prin semnătură va avea loc în perioada 21-23 mai.  În perioada 26 mai-27 iunie se vor desfăşura inspecţiile speciale la clasă şi probele practice sau orale pentru diversele discipline, urmând ca pe 21 iulie să se desfăşoare proba scrisă.

Lista cu posturile se va afişa în cursul zilei de astăzi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
272

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
474

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...