Un botoşănean supărat, către Portariuc: "Mai vreți ales o dată?"

Un botoşănean supărat, către Portariuc: "Mai vreți ales o dată?"
Protestul oamenilor nemulţumiţi de facturile la Modern Calor și Nova Apaserv i-a scos din birouri pe edilii oraşului.

Primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei și viceprimarul Cătălina Lupașcu au mers în mijlocul protestatarilor din fața Palatului Administrativ pentru a discuta cu aceștia despre nemulțumirile pe care le au.

Cum i-au văzut pe edili, cei circa 50 de cetățeni care erau adunați în Piața Revoluției au început la unison să își spună oful legat de plata părților comune către Modern Calor și a pierderilor la apă, către societatea Nova Apaserv.

Unul dintre protestatari i-a spus primarului: "Mai vreți ales o dată?".

Edilul-șef al municipiului le-a dat asigurări oamenilor că face toate demersurile pentru modificarea legislației, problemă pe care a discutat-o cu deputatul Mihai Baltă, pentru ca plata spațiilor comune să fie preluată de municipalitate.

"Nu încercăm să pasăm problema, dar nu avem la momentul actual cadrul legal. Dar vă promit că nu mă las până nu rezvol această problemă", a spus primarul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
360

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
635

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
182

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...