Dulce-i împăcarea: Florin Țurcanu și Ionică Nechifor și-au dat mâna

Dulce-i împăcarea: Florin Țurcanu și Ionică Nechifor și-au dat mâna
  Biroul Politic Teritorial al PNL s-a reunit, vineri, în ședință ordinară. Un punct important de pe ordinea de zi a fost discutarea poziției vicepreședintelui Ionică Nechifor, manifestată în ultima vreme în spațiul public.

  Discuțiile au avut loc în prezența acestuia, fiecare membru al BPT exprimându-și liber punctul de vedere pe această temă.

La finalul discuțiilor, Biroul Politic Teritorial al PNL comunică public tuturor cetățenilor județului Botoșani că Partidul Național Liberal este un partid unit, puternic și conștient de misiunea pe care o are în acest an electoral.

Pe fondul unor inexactități în ceea ce privește comunicarea dintre domnul vicepreședinte Ionică Nechifor și membrii Biroului Politic Teritorial, în spațiul public s-a strecurat o temă falsă, respectiv poziționarea  vicepreședintelui în afara PNL, temă pe care astăzi am dorit să o clarificăm.

Ionică Nechifor a dat asigurări că rămâne un liberal de bază și un lider puternic al PNL. Mai mult decât atât, Ionică Nechifor va coordona, alături de deputatul Verginel Gireadă, Colegiul Flămânzi, pentru îndeplinirea targetului stabilit pentru alegerile europarlamentare.

Comunicat de presă Biroul Politic Teritorial al PNL Botoșani


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
354

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
626

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
180

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...