Pensiile ar putea fi platite in avans in luna aprilie, inaintea Sarbatorilor de Pasti

Pensiile ar putea fi platite in avans in luna aprilie, inaintea Sarbatorilor de Pasti
Pensionarii si-ar putea primi in avans banii pentru luna aprilie, a declarat astazi premierul Victor Ponta, citat de Mediafax. In acest fel, pensiile vor fi incasate inaintea Sarbatorilor de Pasti.

Pensiile vor fi platite in luna aprilie cu cateva zile in avans, astfel incat banii sa fie incasati de toti pensionarii inaintea Sarbatorilor de Pasti, a declarat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern ce are loc astazi, transmite Mediafax.

"Ministrul Muncii mi-a adus o nota si sper ca ministrul delegat pentru buget va fi de acord cu plata anticipata a pensiilor pentru aceasta luna, inainte de Pasti, pentru ca oamenii au nevoie de bani inainte de Sarbatori", a anuntat astazi primul ministru.

Potrivit agentiei de presa, seful Executivului a adaugat ca plata anticipata a pensiilor poate fi efectuata.

Aceasta nu este o noutate in Romania, decizii asemanatoare fiind luate si in anii trecuti, inaintea Sarbatorilor de Paste si Craciun.

Mai exact, si in 2012 si in 2013, pensiile au fost platite in avans pana la data de 23 decembrie, inaintea sarbatorilor de iarna. Aceasta in conditiile in care, de regula, plata pensiilor se efectueaza intre 14 si 28 ale lunii.

"Acest tip de demers a fost initiat in fiecare an, astfel incat pensionarii sa-si primeasca banii inaintea sarbatorilor", explica Executivul anul trecut.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
134

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
220

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
97

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...