Atac virulent al lui Turcanu la adresa Minodorei Vasiliu: "Daca as fi eu presedintele ANSVSA, as da-o afara astazi!"

Atac virulent al lui Turcanu la adresa Minodorei Vasiliu: "Daca as fi eu presedintele ANSVSA, as da-o afara astazi!"
Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a declarat ca mai multi agenti economici din judet s-au plans de faptul ca directoarea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Botosani, Minodora Vasiliu, le pune bete in roate in activitate si apara interesele unui grup.

"Se plangea dimineata domnul Cazacut (patronul Doly-Com, n.red.) ca face export in Suedia si in loc sa fie sprijinit de autoritatile sanitar-veterinare, il blocheaza. Il verifica mereu pe el, care stiu ca este impecabil, si in alta parte nu se duc deloc. Ii pun piedici. A mers in control peste el, i-a dat amenda dar in alta parte nu s-a dus. Se duc la Doly-Com, care plateste un milion de euro pe luna la buget, care respecta toate conditiile, ca nu are voie sa faca export. Daca as fi eu presedintele ANSVSA, as da-o afara astazi. A venit domnul Cazacut dimineata si a spus ca el se lupta sa tina mii de angajati, plateste la bugetul statului zeci de miliarde si Bucurestiul il aproba si aici trebuia sa ii faca un audit intern, si il blocheaza", a declarat Florin Turcanu.

Seful CJ a spus ca a fost unul dintre cei care au sustinut-o pe Minodora Vasiliu sa ramana in functie, dar acum, cand vede ca "pune mai presus interesul personal sau razbunarea sau interesul de grup decat judetul", are regrete.

"Ea pazeste un grup de interese si in rest arde. Ar trebui sa fie corecti cu totii si daca un om de afaceri are nevoie ajuta-l, nu il incurca. Nu o sa mai avem locuri de munca daca noi ii omoram si pe acestia. Inchide Cazacut abatorul si se muta cu el de aici, poate foarte simplu sa faca asta", a izbucnit Florin Turcanu.

Acuzatiile sefului CJ la adresa Minodorei Vasiliu merg si mai departe: "A dat directoarea ordin ca daca il aproba medicii, aceia sa plece acasa. E clar ca e o razbunare, ca nu se place doamna cu nevasta lui Cazacut, ca aia are mai scumpe, asta are mai ieftine, nu e treaba mea. Nu poti sa platesti politele neaproband un export".

Turcanu ii cere sefei DSVSA Botosani sa fie impartiala si "sa nu isi plateasca politele daca nu ii place de ochii nevestei lui Cazacut. Ce am auzit si eu la barfa. Femeile de la haine se cearta".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
64

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
87

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
130

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...