Topul celor mai scumpi cantareti romani. Ii vrei la nunta, faci credit la banca!

Topul celor mai scumpi cantareti romani. Ii vrei la nunta, faci credit la banca!
Onorariile pentru concerte sau prestatii private pe care le cer artistii romani sunt din ce in ce mai piperate.

 Daca iti doresti ca un artist roman celebru sa incinga atmosfera la nunta sau botez, va trebui sa bagi mana adanc in buzunar, pentru ca si cantaretii nostri par sa tina cont de criza, scrie ele.ro.

 Daca in alte domenii moda se mai schimba, se pare ca in topul celor mai mari onorarii pe care le pretind artistii romani se afla tot Loredana, Stefan Banica jr si Horia Brenciu. Si cu toate ca au cele mai mari tarife pentru concert, ei sunt si cei mai solicitati sa cante la astfel de evenimente.

 Surprizele din top sunt insa doi artisti care pana acum aveau pretentii modeste. Antonia si Connect-R au facut un salt substantial si, daca in urma cu un an aveau un onorariu de aproximativ 1.800 de euro, acum au ajuns sa ceara nu mai putin de 4.000 pentru prestatie.

 Vita de Vie si Ovidiu Komornyik, desi au un alt gen de public, pretind tot 4000 de euro.

 Si daca te gandeai ca ei sunt cei mai scumpi artisti pe care ii poti invita sa cante, sa stii ca nu e asa. Directia 5 cere pentru un concert 5000 de euro, Taraful de la Clejani 5500, Dan Balan, Voltaj si Smiley se invart intre 7000-8000 de euro pentru o reprezentatie.

 Conform wowbiz.ro care face publice astazi aceste sume, preturile pe concert nu includ TVA, iar organizatorii trebuie sa achite transportul, cazarea si masa artistilor, ceea ce rotunjeste nota de plata cu inca cateva mii de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
404

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
720

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...