Raluca Ursu a triumfat, din nou, cu vocea ei minunata! VIDEO

Raluca Ursu a triumfat, din nou, cu vocea ei minunata! VIDEO

 RALUCA URSU  

Raluca Ursu, din Botosani, a castigat Grand Prix-ul Festivalului International de Muzica pentru copii și tineret STEAUA DE CRISTAL, cucerind juriul si publicul cu piesa "Caruso".

În perioada 12-15 iulie, s-a desfășurat la Gura Humorului prima editie a Festivalului International de Muzica pentru copii și tineret STEAUA DE CRISTAL, competitie la care au participat 60 de copii, la 4 categorii de vîrstă: 6-8 ani, 9-11 ani, 12-14 ani și 15-19 ani, din 7 țări: Rusia, Portugalia, Serbia, Republica Moldova, Estonia, Polonia și România.

Prezentatorul festivalului a fost cunoscutul solist al trupei "Spitalul de Urgentă", Dan Helciug. 

Juriul festivalului a fost alcătuit din: Președintele festivalului- Tolga Gurdil- Turcia – Compozitor, producător muzical și de televiziune, organizator de festival. Membrii juriului : Dragana Mihajlovici Bokan- Serbia –compozitor și textier de muzică pentru copii, Endla Murd – Estonia - Director artistic al Festivalului International pentru copii și tineret "Gold Leaf" -Parnu, Irina Savenkova- Rusia- Directoarea Festivalului Internațional "Little Stars", Nuno Figueira- producător la RTP, televiziunea publică din Portugalia, Emil Răducanu – România, redactor în cadrul grupului de producție muzicală și divertisment Iași. Marcel Iorga – România,  Compozitor și Textier. Fiecare membru al juriului nu a avut dreptul să-și voteze țara, s-au acordat cîte dou note, una pentru interpretare iar cea de a doua pentru prezenta scenică și miscare scenica.

Tot din Botoșani, Ioana Ignat a reușit să cîștige, la categoria 12-14 ani, Locul 2.

Premiile au constat în diplome, cupe, plachete și bani, dar și în invitații la festivaluri din Turcia, Estonia și Rusia.
 
Castigatoare a Marelui Trofeu al festivalului, Raluca a multumit la sfîrsit juriului pentru apreciere și acordarea mult ravnitului premiu, profesoarei Gabriela Nechita pentru profesionalismul de care dă dovadă în pregătirea sa, și nu în ultimul rînd părinților care o sprijină și o îndrumă.
 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
467

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
165

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...