Florin Ghiorghita: Voi licita un tricou, daca nu se va licita prea mult, ca suntem bugetari si avem fonduri mai putine

Florin Ghiorghita: Voi licita un tricou, daca nu se va licita prea mult, ca suntem bugetari si avem fonduri mai putine
Viceprimarul Florin Ghiorghita va licita tricoul unuia dintre fotbalistii generatiei de aur. Desi si-ar dori sa intre in posesia tricoului lui Gica Hagi, Florin Ghiorghita a spus ca probabil cei mai multi vor dori sa cumpere acest tricou si cum pretul va fi unul ridicat, se va orienta catre un alt tricou, pentru ca din leafa de bugetar nu isi permite ca dea prea multi bani.

“Voi licita un tricou, daca nu se va licita prea mult pentru ca noi din pacate suntem bugetari si avem fonduri mai putine decat cei care sunt patroni si isi permit sa liciteze mai mult. Cu siguranta voi face o donatie sau voi lua un tricou. Toata lumea vrea tricoul lui Hagi, dare eu tinand cu Craiova de mic copil, probabil ca voi licita pentru tricoul lui Balaci", daca va veni, a spus Florin Ghiorghita.

Botoşaniul va găzdui în data de 15 decembrie un meci de fotbal între reprezentativa României, generaţia de aur şi o selecţionată a Moldovei, formată din jucători din Botoşani şi judeţele limitrofe.

Sub denumirea “Prin sport redăm speranţă", acţiunea este una caritabilă, menită să ajute din fondurile strânse cu această ocazie unul sau mai multe cazuri defavorizate.

La finele partidei, tricorurile Reprezentativei României vor fi scoase la licitaţie şi toţi banii astfel obţinuţi, alături de cei stranşi din donaţii vor fi direcţionaţi către cazurile sociale atent selecţionate de către comisia formată din reprezentanţi ai Primăriei ce activează în domeniul Asistenţei Sociale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...