Anastasia Popistasu - Locul I la Festivalul Andantino. Vezi ce alte premii au obtinut artistii din Botosani! - VIDEO

Anastasia Popistasu - Locul I la Festivalul Andantino. Vezi ce alte premii au obtinut artistii din Botosani! - VIDEO
Artistii din Botosani, premiati la Bucuresti, la editia a III-a a Festivalului National ANDANTINO, un concurs care s-a bucurat de prezenta in juriu a compozitorului Marius Teicu!

Raluca Ursu, Andrei Tcaciuc, Anastasia Popistasu si Oana Tabultoc au participat la categoria de varsta 10-11 ani, toti copiii intorcandu-se acasa cu premii.

Raluca Ursu a interpretat piesa "Mama", cu care a cucerit numeroase premii nationale si internationale in acest an, obtinand la Bucuresti PREMIUL DIN PARTEA JURIULUI COPIILOR, ce a constat intr-o cupa, rechizite, dulciuri si o bicicleta.



Andrei Tcaciuc a interpretat melodia "Azi e ziua ta" si a obtinut PREMIUL DIN PARTEA SPONSORILOR, care a constat intr-un sandwich maker si bineinteles cupa, rechizite scolare si dulciuri.



Oana Tabultoc, cu deja celebra ei "Vioara", a obtinut PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN SHOW, premiu ce a constat intr-un mp4 player, cupa, dulciuri si rechizite.



"Romania" i-a purtat din nou noroc! Cel mai mare premiu dintre botosaneni l-a obtinut Anastasia Popistasu, care s-a clasat pe LOCUL 1 cu piesa "Romania", piesa ce i-a adus un DVD Player, o cupa, rechizite si dulciuri.



Trofeul Festivalului a fost castigat de Madalina Cernat din Baicoi, Prahova, ea plecand acasa cu un televizor LCD full HD.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
49

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
140

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...