A lovit un pieton si a parasit locul faptei, intorcandu-se dupa 10 minute!

In loc să acorde primul ajutor sau măcar să vadă care este starea victimei, un botoşănean a fugit de la locul faptei, pentru ca după numai 10 minute să se întoarcă! Şoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru părăsirea locului faptei.
 
La data de 02.10.2011, în jurul orei 14.40, în timp ce conducea un autoturism pe DC 61, pe direcţia Botoşani – Ipoteşti, M. Ovidiu, de 21 de ani, din localitatea Cătămărăști, comuna Mihai Eminescu, s-a angajat în depășirea unui autoturism staționat, pătrunzând astfel pe contrasens, împrejurare în care l-a acroşat cu partea din față a autoturismului pe C. Marcel, de 19 ani, din localitate, care se deplasa regulamentar pe partea stângă a drumului, informează IPJ Botoşani.

Conducătorul auto a părăsit iniţial locul accidentului, întorcându-se după aproximativ 10 minute.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui C. Marcel, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Judeţean Botoșani unde a primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție care efectuează cercetarea la fața locului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dăruind, vei dobândi! Apel mai puțin obișnuit în sprijinul deținuților din Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 10:39

Parohia ”Sf. Cuvioasa Parascheva", la solicitarea preotului de caritate Sergiu Brașoveanu, de la Capela Penitenciarului Botoșani, inițiază o colectă de articole vestimentare specifice ...

Cosmin Andrei: „Nu voi renunța la acțiunea de evacuare a chiriașilor scandalagii din Centrul Istoric sau din orice imobil al Primăriei”

astăzi, 10:20

„Nu voi renunța la acțiunea de evacuare a chiriașilor scandalagii din Centrul Istoric sau din orice imobil al Primăriei, oricât de mult vor încerca unii candidați pentru Parlame...

Moment emoționant la meciul Universitatea Craviova – FC Botoșani: 6 ani fără „Minunea Blondă”

astăzi, 09:49

Universitatea Craiova a dat numele „Minunii Blonde” unui sector de pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar anunțul a fost făcut în timpul meciului de duminică, cu FC Botoșa...