În curând, Târgul Firmelor Locale ExpoBT!

Studio Mobilli, în parteneriat cu Comunitatea Bizz Club BotoÈ™ani, are plăcerea de a anunÈ›a organizarea Târgului Firmelor Locale ExpoBT, ce va avea loc pe 2 È™i 3 noiembrie 2024, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă BotoÈ™ani. Acest eveniment unic este dedicat promovării È™i dezvoltării afacerilor locale din judeÈ›ul BotoÈ™ani, fiind la prima ediÈ›ie.

Scopul târgului este de a sprijini È™i promova afacerile locale, creând oportunități de colaborare È™i networking între firmele participante È™i publicul larg.
Evenimentul va găzdui peste 60 de afaceri locale din diverse domenii, oferindu-le posibilitatea de a-È™i prezenta produsele È™i serviciile către o audiență cât mai mare de vizitatori.

Obiectivele principale ale târgului includ:

  1. Crearea unui cadru de networking pentru antreprenori și vizitatori;
  2. Oferirea de produse și servicii locale direct către comunitate;
  3. Organizarea de activități atractive precum tombole și sesiuni de promovare online, inclusiv pe rețele sociale și prin canale media tradiționale: radio, televiziune și presă scrisă.

Vizitatorii vor avea parte nu doar de oferte exclusive, ci È™i de momente de divertisment, creând astfel o atmosferă prietenoasă È™i interactivă pentru întreaga comunitate.
Participarea la eveniment este o oportunitate excelentă pentru antreprenorii locali de a-È™i dezvolta afacerea È™i de a-È™i extinde reÈ›eaua de contacte, iar pentru publicul larg, de a descoperi oferta bogată a firmelor din zonă È™i prin participarea la tombola organizată, de a câÈ™tiga unul din cele peste 150 de premii în valoare de peste 30.000 RON.
SunteÈ›i aÈ™teptaÈ›i pe 2-3 noiembrie la Târgul Firmelor Locale ExpoBT care va avea loc la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă BotoÈ™ani .

Pentru informații suplimentare: Studio Mobilli, tel. 0755 629 329

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ateliere de interpretare a textului CreativLit pentru profesori, organizate de Memorialul Ipotești!

astăzi, 17:50

Memorialul IpoteÈ™ti – Centrul NaÈ›ional de Studii „Mihai Eminescu”, instituÈ›ie din subordinea Consiliului JudeÈ›ean BotoÈ™ani, intenÈ›ionează să organizeze în ultima săptÄ...

Activități cu ocazia Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, desfășurate în două licee din Botoșani!

astăzi, 17:20

Această iniÈ›iativă face parte din campania de informare È™i prevenire „Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”. „Evenimentele dedicate marcării Zilei Europeane &I...

Deșeuri aruncate la voia întâmplării, zeci de botoșăneni trași la răspundere! (Foto)

astăzi, 15:18

PoliÈ›iÈ™tii locali, din cadrul PoliÈ›iei Locale BotoÈ™ani, în conformitate cu atribuÈ›iile reglementate în domeniile protecÈ›ia mediului È™i activitate comercială, au desfășurat a...