(P) Halloween de senzație la Restaurant D.A.R.!

Pe 31 octombrie, ești invitat la Restaurant D.A.R. pentru o noapte de Halloween cum n-ai mai trăit!
DJ Nasty va prelua comanda platanelor și va aduce cele mai electrizante ritmuri care te vor ține pe ringul de dans toată noaptea! Fii gata să te pierzi în muzică și distracție până dimineață!
Pentru cei care vor să-și adauge o notă de mister și stil înfricoșător, Năsturica va fi prezentă pentru sesiuni de face painting pentru adulți!
Transformă-te într-un personaj înfricoșător, mistic sau extravagant și intră în atmosfera Halloween-ului cu un look personalizat.
Costumele sunt încurajate, buna dispoziție e obligatorie, iar echipa Restaurantului D.A.R. se ocupă de restul!
Ești așteptat la o petrecere de neuitat, cu muzică, culori și o atmosferă care te va cuceri!

Rezervă-ți locul acum și pregătește-te de o noapte magică!

Pentru rezervări și mai multe detalii, îi poți contacta la 0744 122 379 sau poți trimite un mesaj privat în pagina de Facebook.
D.A.R. Events, Restaurant & Barn este amplasat la ieșirea din localitatea Zăicești, către mănăstirea Zosin.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Și-a cumpărat un cal, dar nu avea bani de transport. Botoșăneanul care i-a uimit pe șoferi! (Video)

astăzi, 12:47

Un bărbat din Dorohoi ne-a demonstrat că nimic nu este imposibil. Acesta şi-a dorit cu ardoare să-şi cumpere un cal, iar după lungi căutări a găsit armăsarul perfect. Doar că, la 50 de kilo...

Fostul polițist din Botoșani care și-a transformat livada în sală de clasă. ”Să vadă fructele pe pomi, nu doar la market!”

astăzi, 12:16

Un fost șef al Poliției Rutiere din județul Botoșani și-a transformat livada în zonă didactică. Acesta încurajează profesorii să aducă elevii în livadă pentru a le preda d...

Tânără din Botoșani, transferată la Iași după ce a consumat ciuperci. ”Nu m-am așteptat, credeam că e doar o durere de stomac!”

astăzi, 11:39

Recent, la Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iași au fost internate trei persoane în stare critică, toate prezentând simptome de intoleranță digestivă și o deteriora...