Recomandarea lui Ghiorghita pentru candidatii la Primaria Botosani: "Sa isi vada lungul nasului!"

Recomandarea lui Ghiorghita pentru candidatii la Primaria Botosani: "Sa isi vada lungul nasului!"

 FLORIN GHIORGHITA  

GHIORGHITA: "Sunt unii care au pierdut cam toate bataliile electorale in care au fost angrenati. Nu poti pune orice personaj foarte dubios sa vina de pe strada si sa candideze la Primarie".
 
Viceprimarul Florin Ghiorghita considera ca o parte dintre persoanele nominalizate pana acum de unele partide politice, drept posibili candidati pentru functia de primar al municipiului Botosani, ar trebui sa "isi vada de lungul nasului".

Ghiorghita nu a dat niciun nume, insa a spus ca in momentul in care un partid lanseaza un anumit candidat intr-o batalie electorala ar trebui sa faca o selectie foarte riguroasa, nu sa lanseze tot felul de "personaje dubioase".

"La candidatul pentru functia de primar trebuie facuta o diferenta foarte clara intre actualul primar, intre realizarile pe care le are acesta, si pana la urma tipul de om, si diversele personaje pe care le-au propus ceilalti ca si candidati pentru Primarie. Pana la urma, nu poti sa iti bati joc de un oras intreg, chiar daca ei sunt ferm convinsi ca vor pierde postul respectiv si de asta probabil nici nu isi axeaza fortele pentru alegerile din municipiu si trimit tot felul de personaje dubioase. Sunt unii care au pierdut cam toate bataliile electorale in care au fost angrenati si altii care, daca fereasca Sfantul ajung sa conduca un oras, iti iei lumea in cap si spui ca isi merita oamenii, din pacate, soarta. In momentul in care faci o propunere de candidatura pentru primar, tu, ca persoana, trebuie sa iti vezi lungul nasului, si in al doilea rand partidul ar trebui sa hotarasca pentru cei mai buni si care chiar cred ca ar putea sa faca ceva pentru orasul acesta. Nu poti pune orice personaj foarte dubios sa vina de pe strada si sa candideze la Primarie. Unii daca cred ca munca de primar se compara cu cea de parlamentar sau cu ce au mai fost dumnealor, se inseala amarnic", a spus Florin Ghiorghita.

Cat despre o psobilia candidatura a sa la alegerile locale din 2012, Ghiorghita a spus ca inca nu s-a decis pentru ce functie va candida sau daca va mai candida.

"Este suficient timp sa ma hotarasc, e posibil sa nu mai candidez sau sa candidez la altceva. Chiar nu m-am gandit", a conchis Ghiorghita. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Sfinţit Mucenic Mochie preotul; Sfântul Ierarh Metodie şi Sfântul Cuvios Chiril, luminătorii slavilor

astăzi, 08:00

Sfântul Sfinţit Mucenic Mochie a trăit pe vremea împăratului Diocleţian (284-305) şi era din Roma. Fiind preot al bisericii din cetatea Amfipoli, care este în părţile Macedoni...

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
168

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
5147

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...