TOAMNA BOBOCILOR: Liceul de Stiinte ale Naturii "Grigore Antipa" si-a ales cei mai frumosi boboci!- GALERIE FOTO

TOAMNA BOBOCILOR: Liceul de Stiinte ale Naturii "Grigore Antipa" si-a ales cei mai frumosi boboci!- GALERIE FOTO
O seara de marti fara ceasuri rele, ci o adevarata sarbatoare a elevilor de la Liceul de Stiinte ale Naturii "Grigore Antipa" care au organizat spectacolul "Toamna Bobocilor", manifestare in cadrul careia si-au desemnat reprezentantii pentru finala competitiei din 17 noiembrie, cand se vor intrece cele mai frumoase fete din liceele botosanene.

Muzica, dans, momente coregrafice si muzicale, aplauze, sustinatori infocati si frumusete! Elevii de la Liceul de Stiinte ale Naturii s-au distrat atat pe scena cat si in sala, s-au amuzat, dar au si aplaudat frenetic evolutia competitorilor.



Spectacolul va fi difuzat miercuri pe Live.Botosani, incepand cu ora 18.00.

In aceasta seara intra in scena elevii de la Grupul Scolar "Dimitrie Negreanu", spectacol pe care il veti urmari - inregistrat - maine, pe www.live.botosani.ro, de la ora 18.00.

Competitia se incheie pe 11 noiembrie, cu spectacolul Grupului Scolar "Petru Rares", pentru ca reprezentatii tuturor liceelor sa concureze in Finala "Toamna Bobocilor" de pe 17 noiembrie 2010, cand se va alege cea mai frumoasa adolescenta din Botosani!

Stiri Botosani va prezinta o Galerie Foto a spectacolului prezentat marti de Liceul de Stiinte ale Naturii "Grigore Antipa".



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
326

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
561

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
165

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...