Viitorul Constanta este noua CAMPIOANA a Romaniei, la fotbal!
SPORT

Echipa lui Gică Hagi este noua campioană a României, după victoria dramatică obţinută în ultima etapă, la Ovidiu, la 8 ani de la înfiinţare.

Viitorul Constanta este noua CAMPIOANA a Romaniei, la fotbal!

Viitorul a terminat la egalitate de puncte cu FCSB, dar a avut parte de avantajul meciurilor directe din play-off, acolo unde s-a impus pe teren propriu, 3-1, şi a obţinut un egal nesperat în deplasare, 1-1. Gigi Becali a anunţat că va merge la TAS pentru a-i fura titlul lui Hagi, spunând că ROAF susţine că meciurile directe din tot sezonul reprezintă criteriul care îi dă dreptate.

Viitorul a devenit a 25-a campioană a României şi a şasea echipă din afara Capitalei care câştigă titlul, după 1990, după Universitatea Craiova, CFR Cluj, Unirea Urziceni, Oţelul Galaţi şi Astra Giurgiu.

Ovidiu este al 14-lea oraş care dă campioana în România, după Bucureşti, Timişoara, Ploieşti, Arad, Craiova, Cluj-Napoca, Piteşti, Oradea, Braşov, Reşiţa, Urziceni, Galaţi şi Giurgiu.

De asemenea, Ovidiu este primul oraş din Dobrogea care oferă o campioană, dar şi cel mai mic oraş din România care se poate lăuda cu o asemenea performanţă.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
479

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
153

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
424

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...