Regina la Madrid! Simona Halep și-a păstrat titlul, după o finală extenuantă cu Mladenovic
SPORT

Simona Halep (25 de ani, nr. 8 WTA) a câștigat pentru al doilea an la rând trofeul la Madrid, după o victorie în trei seturi cu Kristina Mladenovici (23 de ani, nr. 17 WTA), 7-5, 6-7(5), 6-2.

Regina la Madrid! Simona Halep și-a păstrat titlul, după o finală extenuantă cu Mladenovic

 Românca va reveni pe locul 4 în clasamentul care va fi publicat luni de WTA Titlul de la Madrid e primul pentru Simona în 2017 și cel de-al 15-lea din carieră.

SETUL I: Meciul a început cu un game de aproape 10 minute pe serviciul lui Halep. Mladenovici a reușit în cele din urmă break-ul, după un start presărat cu greșeli. După un nou game maraton, Simona a revenit de la 0-40 pentru a egala la 2-2. Simona și-a pierdut din nou serviciul la 3-3 și a cerut intervenția lui Darren Cahill în pauză. Sfaturile tehnicianului au fost utile, românca reușind să întoarcă scorul de la 3-5 la 7-5!

SETUL II: Start lansat pentru Simona în setul secund! Halep reușește rapid break-ul, în timp Mladenovici începe să acuze probleme medicale. În ciuda durerilor, jucătoarea din Franța a reușit să egaleze la 2. S-a mers cap la cap până la 6-5, când Simona a cerut din nou intervenția lui Darren Cahill. Tehnicianul a fost zâmbitor și a încurajat-o pe Halep să continue în același ritm și să facă pasul înainte fără să se precipite. Setul doi a ajuns la tie-break, unde Mladenovici a controlat ostilitățile și a reușit să împingă meciul în decisiv.

SETUL III: Simona a început agresiv setul trei și a pus de la primele schimburi presiune pe adversara sa. Mladenovici a salvat două mingi de break în primul game, însă n-a mai rezistat și la 1-1. Românca a reușit un nou break la 4-2 și s-a desprins definitiv spre primul trofeu în 2017.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
15

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
93

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
23

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...