Viitorul - Botoşani 1-0

Viitorul - Botoşani 1-0

FC Viitorul a învins la limită, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formaţia FC Botoşani, în ultima etapă a sezonului regulat. În urma acestui succes, echipa lui Gheorghe Hagi şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul Ligii 1, pentru al patrulea an la rând.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Lyes Houri, în minutul 26, cu o execuţie superbă de la 20 de metri. A fost primul gol reuşit de elevii lui Hagi în 2019, în Liga 1, însă a fost suficient pentru ca Viitorul să obţină accederea în play-off-ul Ligii 1.

Viitorul a acumulat 38 de puncte şi a urcat pe locul al cincilea, în timp ce Botoşani a rămas pe 7, cu 36 de puncte. Cealaltă echipă care mai avea şanse de a merge în play-off înaintea ultimei runde, Poli Iaşi, a fost învinsă, la Piteşti, de FC Hermannstadt, cu scorul de 2-0, şi a rămas pe poziţia a opta.

În play-off vor evolua CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Viitorul şi Sepsi, iar în play-out vor juca FC Botoşani, Poli Iaşi, Hermannstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

Echipele de start:

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, de Nooijer – Houri (Măţan ’84), Băluţă (Boboc ’71), Vînă – Hagi (Ciobanu ‘60), Drăguş, Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi.
FC Botoşani: Fraisl - Dumitraş, Miron, Burcă, Soiledis - Rodriguez, Karaboue (Roman ’55) – Fabbrini (Papa ’85), Oaidă (Târşa ’72), Ongenda – Golofca. Antrenor: Liviu Ciobotariu.
Cartonaşe galbene: I. Hagi ’18, Băluţă ’36, Boboc ‘88 / Ongenda ‘8, Oaidă ’28, Rodriguez ’44, Miron ’50, Roman ’81, Fabbrini ’83, Târşa ‘88

Arbitri: Ovidiu Haţegan- Valentin Avram, Sebastian Gheorghe - Iulian Dima

Observatori: Aron Huzu, Viorel Anghelinei

telekomsport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
437

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
146

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
416

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...