Vacanță la FC Botoșani până pe 7 ianuarie

Vacanță la FC Botoșani până pe 7 ianuarie

Marius Croitoru a stabilit programul de pregătire după vacanța de iarnă. Reunirea lotului este programată pentru data de 7 ianuarie iar patru zile mai târziu va începe cantonamentul din Turcia.

Antrenorul formației botoșănene a decis ca în acest stagiu de pregătire să fie cinci meciuri amicale, adversarii urmând a fi stabiliți la începutul anului viitor.

“Reunirea lotului va fi pe 7 ianuarie. Pe 10 ianuarie plecăm la București iar pe 11 ianuarie zburăm în Antalya. Nu sunt adeptul cantonamentelor lungi, nu sunt adeptul cantonamentelor înainte de meci. Fotbalistul trebuie să înțeleagă, să fie responsabil, el este plătit să se antreneze și să joace. Vor fi cinci meciuri amicale pe 14, 16, 18, 20 și 22 ianuarie. După ultimul meci venim la București. Vreau ca acest miniretur să-l abordăm cu încredere maximă pentru a scrie o pagină frumoasă din istoria acestui club”, a spus Marius Croitoru.

De la reunirea lotului vor lipsi o parte din jucătorii străini. Ei vor ajunge la Botoșani înainte de plecarea în cantonament.

“Sunt jucători care au plecat mai târziu acasă pentru că așa și-au găsit bilete, fac două-trei zile până în Argentina sau Burkina Faso. E normal să le acord două-trei zile în plus”, a adăugat Croitoru.

FC Botoșani va juca primul meci oficial din 2020 pe 2 februarie, de la ora 17.00, când va întâlni în deplasare pe Chindia Târgoviște.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci persoane, printre care și un copil de 8 ani, rănite într-un accident rutier în a treia zi de Paște! (foto)

astăzi, 12:20
19

Un accident rutier în urma căruia au rezultat cinci victime s-a produs, marți dimineață, pe raza localității Roșiori, din județul Suceava.Potrivit pompierilor care au ajuns la fața ...

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
48

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
109

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...