Rugbiștii naționalelor României și Spaniei, bătaie generală într-un club din Botoșani

Rugbiștii naționalelor României și Spaniei, bătaie generală într-un club din Botoșani

Șapte componenți ai celor două naționale de rugby, României și Spaniei, care s-au întâlnit pe Municipal sâmbătă la amiază, au mers aseară într-un club situat în zona Casei Sindicatelor din municipiul Botoșani.

La un moment dat, însă, după miezul nopții, între cele două grupuri a izbucnit un scandal monstru, pe fondul consumului de alcool și a unui schimb de replici mai acid între mai mulți jucători din ambele tabere.

Astfel, între patru români și trei spanioli a început un adevărat meci de box, aceștia împărțindu-și pumni și picioare cu nemiluita.

Bătaia putea degenera în foarte scurt timp între toți membrii grupurilor, astfel că agenții de securitate ai clubului au pulverizat o cantitate impresionantă de spray lacrimogen în club, reușind să îi despartă pe scandalagii, dar să și creeze panică între ceilalți clienții ai localului.

Oamenii de ordine au apelat și serviciul 112, la fața locului ajungând mai multe echipaje de poliție, însă conflictul se stinsese deja. Deși plini de sânge, sportivii au refuzat să meargă la Urgențe, aceștia mergând direct la hotelurile unde erau cazați, fiind informați și antrenorii lor.

Reprezentanții celor două echipe nu au putut încă fi contactați, însă aceștia au menționat că nu doresc să depună plângeri.

Se pare totuși că acest conflict a apărut după ce naționala de rugby a României, a învins categoric reprezentativa Spaniei, scor 24-7, pe municipalul de la Botoșani, sâmbătă, în preliminariile Campionatului Mondial.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
324

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
459

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
590

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...