Fundașul Botoșaniului, Andrei Miron, debut cu gol la FCSB, dar a plecat trist la cabine

Fundașul Botoșaniului, Andrei Miron, debut cu gol la FCSB, dar a plecat trist la cabine

Andrei Miron a debutat cu gol la FCSB, dar a fost un meci cu final trist pentru roş-albaştri care s-au văzut egalaţi pe final.

Suporterii de pe Arena Naţională nu şi-au ascuns frustrarea după un nou rezultat slab. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă venea după eşecul din derby-ul cu Dinamo.

"Este normal ca suporterii să fie supăraţi, am controlat jocul, şi prima repriză şi a doua repriză, păcat că nu reuşim să dăm gol. Mai bine nu dădeam gol şi să câştige echipa, eram mai fericit acum!  Din păcate e o seară tristă!" a declarat Andrei Miron după meci.

Ales omul meciului, fostul apărător de la Botoşani crede că echipa se va mobiliza la meciurile din playoff.

"Adversarul ne-a taxat la prima ocazie, n-au avut nicio ocazie!E frustrare mare pentru că nu am reuşit să câştigăm cu un adversar pe care trebuia să-l învingem astăzi. O să înceapă playofful şi se trage linie şi sper eu să strângem rândurile şi să obţinem rezultate cât mai bune pentru că echipa e destul de bună," a mai spus Miron.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
77

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
398

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
92

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...