Patronul FC Botoșani ia peste picior Dinamo: „Nu vreau să fim naşul lui Dinamo, eu vreau să fiu naşul altora”

Patronul FC Botoșani ia peste picior Dinamo: „Nu vreau să fim naşul lui Dinamo, eu vreau să fiu naşul altora”

FC Botoșani a învins Dinamo București, cu un scor de 1-0, în primul meci al etapei a XXII-a a Ligii I, printr-un gol marcat în minutele de prelungire.

Patronul botoșănenilor o ironizează pe Dinamo, după victoria echipei sale în meciul din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1.

”E o bucurie de moment. Nu este nimic realizat. Dinamo este la cinci puncte în spate şi ne ajută acest lucru. Trebuia să câştigăm. Ei nu au jucat deloc, au încercat doar să ne surprindă. Dinamo nu a jucat fotbal, nu mi-a plăcut. S-au apărat şi m-au dezamăgit. Putea să iasă un meci spectaculos. Nu vreau să fim naşul lui Dinamo, eu vreau să fiu naşul altora. Aş vrea să bat FCSB-ul, de fapt i-am şi bătut sezonul ăsta”, a spus Valeriu Iftime la emisiunea Digi Sport Special.

Președintele grupului ”Elsaco”, cel care controlează FC Botoșani, a explicat și motivul pentru care roș-alb-albaștrii și-au adjudecat atât de târziu victoria, dar a și dezvăluit că ar fi plătit prime jucătorilor și după înfrângeri.

”Suntem în zona de play-off. Trebuie să ne purtăm ca o echipă care vrea să fie acolo. Am tot pierdut la mustaţă şi sper să spargem ghinionul. Am vorbit cu băieţii după meci. Le-a fost frică să nu primească gol pe contraatac. Au fost meciuri în care am pierdut puncte fără să merităm. Ne-a bătut Chindia, abia aştept să mă revanşez. Le-am dat primă şi la meciurile în care au pierdut, pentru jocul frumos”, a precizat finanțatorul botoșănenilor.

După izbânda în fața ”câinilor roși”, FC Botoșani ocupă locul 7 în clasament, la două puncte de ultima poziție de play-off.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
391

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
536

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
651

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...