FC Botoșani a prins aripi după victoria de ieri: “Botoșaniul are forța să bată pe oricine în România”

FC Botoșani a prins aripi după victoria de ieri: “Botoșaniul are forța să bată pe oricine în România”

Victoria de ieri seară în fața celor de la Dinamo cu 1 la 0, a dat aripi echipei lui Marius Croitoru. Antrenorul este foarte bucuros după victoria în fața celor de la Dinamo dar încă nu a uitat de punctele pierdute cu Clinceni.

“Din păcate, puteam realize mult mai multe. Dacă luăm meciurile de la ultima întrerupere, la Mediaș am dominat și am avut ocaziile clare, am pierdut nemeritat cu Craiova iar la Clinceni… nu pot să-mi explic că am pierdut patru puncte în acest an și o calificare în cupă. Să pierd patru puncte cu Clinceni, pentru mine este o mare dezamăgire”, a spus Marius Croitoru.

Cât privește jocul cu Dinamo, antrenorul principal al FC Botoșani spune că le-a cerut jucătorilor la pauză să joace cu mai mult curaj.

“Am încercat să jucăm mult între linii, au fost multe pase greșite la început, încrederea lor a scăzut. A venit pauza și le-am explicat că nu au de ce să se teamă. Nu jucăm cu Real Madrid. Botoșaniul are forța să bată pe oricine în România. 70% posesie în a doua repriză plus 14 șuturi”, a mai spus Croitoru.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...