Botoșani - Dinamo 1-0! Victorie cu gust de Play-Off! Bucurie de nedescris în vestiar, la finalul meciului

Botoșani - Dinamo 1-0! Victorie cu gust de Play-Off! Bucurie de nedescris în vestiar, la finalul meciului

FC Botoșani și Dinamo disputa o finală pentru Play-Off, în chiar ultimul meci al anului.

Dinamo a avut lovitura de deschidere a meciului. Prima faza notabilă a partidei a avut loc în minutul 20, atunci când Rauță a primit cartonașul galben, după un fault la Enriko Papa. Același Papa a avut primul șut pe poartă, în minutul 25, după un șut din afara careului, însă portarul Piscitelli nu a avut probleme. Un minut mai târziu, Filip, căpitanul lui Dinamo, în absența lui Dan Nistor, a primit cartonașul galben. Andrei Chindriș este și el avertizat cu cartonaș galben.

Prima repriză s-a încheiat cu o remiză albă, după un meci echilibrat, în care nu a ieșit nimeni în evidență. Nici începutul primei reprize nu a fost mai strălucit, iar după o oră de joc tabela arăta același 0-0. Primele schimbari au avut loc în minutul 79, atunci când, la Dinamo, Fabbrini a intrat în locul lui Filip Mrzljak, în timp ce Marius Croitoru l-a întrodus pe Keyta în locul lui Ofosu.

Prima ocazie periculoasă a reprizei secunde a avut loc abia în minutul 76, atunci când șutul lui Keyta, din afara careului, a trecut puțin peste poarta dinamovista. Imediat după, Mihai Roman a fost înlocuit de Moussa, iar dinamovistul Răuță a fost schimbat cu Moldoveanu. Tot FC Botoșani a rămas în ofensivă, iar în minutul 80 Enriko Papa a rămas liber cu Piscitelli, portarul dinamovist având câștig de cauză. Daniel Popa îl înlocuiește pe Perovic. Ashkovski este înlocuit cu Campanu.

La 20 de secunde după ce a intrat pe teren, George Campanu marchează un gol de "Play-Off", iar victoria era asigurată. Dinamo nu a mai avut timp să egaleze.

Meciul s-a încheiat cu triumful trupei lui Croitoru, care a luat o opțiune serioasă pentru a se califica în Play-Off. În schimb, Dinamo se pregătește să se lupte, pentru al treilea an, pentru câștigarea Play-Out-ului Ligii Întâi. (Iosif Pintilie)

Iată și bucuria băieților de la vestiare, la finalul acestui meci.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
338

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
483

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...