Sport

SPORT Scandal la naționala de tineret! Patru jucatori au băut alcool în avion și au fost excluși din lot!

Wednesday, 22 March 2017

Convocați la naționala de tineret pentru un cantonament în Spania, patru jucători de la Dinamo au comis-o grav! Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu...

SPORT Florin Andone ataca un mare club din Europa: "Mi-au închis ușile în nas"

Tuesday, 21 March 2017

Florin Andone reprezintă cel mai important transfer al lui Deportivo La Coruna, dar nu întotdeauna lucrurile au mers bine pentru atacantul român de 23 de ani, iar o perioadă ”neagr...

SPORT FC Botoșani a programat două partide amicale!

Tuesday, 21 March 2017

Profitand de pauza luata de campionatul intern, cu ocazia meciurilor echipelor nationale, conducerea FC Botosani a programat doua partide amicale pentru elevii lui Leo Grozavu.

SPORT Mesajul conducerii FC Botoșani pentru Moruțan: "Când te gândești că apar avioane, mașini, bani și femei, poți avea o mare problemă"

Monday, 20 March 2017

Conducerea clubului FC Botosani spera ca faima si banii castigati din fotbal sa nu fie o problema pentru juniorul Olimpiu Morutan, care in aprilie implineste 18 ani.  

SPORT Olimpiu Moruțan pleacă în Spania cu naționala de tineret a României: "Toți antrenorii i-au văzut calitățile"

Monday, 20 March 2017

Mijlocasul echipei FC Botosani, Olimpiu Morutan, nu s-a intors la Botosani cu restul echipei si asta pentru ca marti va pleca in Spania cu nationala de tineret a Romaniei U21.

SPORT Pauza in Liga 1! FC Botosani revine pe teren pe 31 martie!

Monday, 20 March 2017

Luni se vor juca ultimele doua meciuri din etapa a doua a Play-Out-ului, urmand ca Liga 1 sa ia o pauza din cauza meciului echipei nationale. 

SPORT Leo Grozavu: ”Randamentul este mai important decât orgoliul”

Monday, 20 March 2017

Leo Grozavu a revenit pe banca tehnică a echipei FC Botoșani, după scandalul cu Cătălin Golofca. În partida cu Astra, câștigată de giurgiuveni cu 3-0, antrenorul l-a lovit...

SPORT Conducerea FC Botosani asteapta telefonul de la Anamaria Prodan: "Daca se duce prin tribunale, nu stiu ce o sa se intample"

Sunday, 19 March 2017

Catalin Golofca a intrat in minutul 82 al partidei cu Gaz Metan Medias, iar in momentul schimbarii nu a primit indicatii de la Leo Grozavu, ci de la secundul Alin Bejan.

SPORT Valeriu Iftime, suparat pe arbitrul George Radulescu: "Un arbitru mediocru"

Sunday, 19 March 2017

Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, a comentat pentru Stiri.Botosani.ro meciul terminat la egalitate de botosaneni, la Medias.

SPORT FC Botosani obtine un punct la Medias, intr-un meci cu doua penalty-uri neacordate de arbitru!

Sunday, 19 March 2017

FC Botosani a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Gaz Metan Medias, intr-o partida in care centralul George Radulescu i-a ingalbenit pe jucatorii lui Leo Grozavu si nu a acordat doua lovit...

LECȚIE DE VIAȚĂ: "Nu regret niciodată nimic, nici măcar trecutul. Drumul adevărat e mereu cel care stă înainte!"

Saturday, 18 March 2017

Tibi Ușeriu a fost copil flămând, slugă pe brânză, călăreț singuratic, aventurier în Gran Canaria, autor de jaf armat în Austria, pușcăriaș între patru pereți ...

SPORT HANDBAL: CSM Botosani - CSU Galati 25-37 - GALERIE FOTO

Saturday, 18 March 2017

Echipa de handbal CS Magnum Botosani a fost invinsa cu scorul de 37-25 de catre formatia CSU Galati, in cadrul etapei a 18-a din Divizia A.