Sport

SPORT Leo Grozavu, nervos după înfrângerea în fața Concordiei Chiajna: "Arbitrilor le e frică să ne dea penalty. E prea mult"

Tuesday, 30 May 2017

Leo Grozavu, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a acuzat maniera de arbitraj a centralului Sebastian Colțescu, care a refuzat două penalty-uri clare echipei sale în partida pierdută î...

SPORT Dan Alexa recunoaște că echipa sa are șanse mici să se salveze de la retrogradare: "Nu suntem la mâna noastră"

Tuesday, 30 May 2017

Dan Alexa a vorbit despre șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare, după victoria reușită de Concordia pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani, scor 2-1. 

SPORT FINAL: Concordia Chiajna - FC Botosani 2-1

Monday, 29 May 2017

FC Botosani a pierdut cu scorul de 2-1 meciul de luni seara cu Concordia Chiajna, dupa ce botosanenii au condus cu 0-1 prin golul lui Hergheligiu.

SPORT FC Botosani este cu salariile la zi! Jucatorii si-au primit banii inaintea meciului cu Poli Iasi!

Monday, 29 May 2017

FC Botosani a fost in centrul unui scandal in presa nationala, dupa ce jucatorii s-au plans au intarzieri salariale si nu se mai pot concentra la meciuri.

SPORT LIGA 4: Darabaniul poate deveni campioana judetului Botosani la un gol diferenta, dupa ce s-a impus in derby-ul cu Tudora! VIDEO

Monday, 29 May 2017

Sanatatea Darabani a castigat derby-ul Ligii a 4-a, cu Transdor Tudora, scor 3-1, si este in proportie de 99 % noua campioana judeteana la fotbal.

SPORT ASTAZI: Sebastian Coltescu va arbitra meciul Concordia Chiajna - FC Botosani

Monday, 29 May 2017

FC Botosani joaca in aceasta seara, in deplasare, impotriva celor de la Concordia Chiajna, formatie care trebuie sa castige meciul pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare.

SPORT Florin Acsinte, dupa castigarea Cupei Romaniei: "N-am mai trait asa o senzatie de cand mi s-a nascut fetita. La finalul meciului nu m-am putut controla" - FOTO

Sunday, 28 May 2017

Doi botosaneni au cucerit sambata seara Cupa Romaniei, dupa finala castigata in fata celor de la Astra Giurgiu. Fundasul Florin Acsinte, din teren, si preparatorul fizic Patrick Lazarescu, de pe banca...

SPORT Voluntariul lui Acsinte, Lazarescu si Ivanovici, castiga CUPA ROMANIEI - FOTO

Saturday, 27 May 2017

FC Voluntari a reușit miracolul și a învins-o pe Astra Giurgiu în finală, după executarea loviturilor de departajare, 1-1, 5-3 d.p. Botosanenii Florin Acsinte si Patrick Lazarescu (pre...

SPORT Un nou trofeu important pentru Michael Ngadeu! A marcat din nou si a castigat titlul de campion cu Slavia Praga! VIDEO

Saturday, 27 May 2017

Fostul jucator al celor de la FC Botosani, Michael Ngadeu, a castigat in aceasta seara un nou trofeu in cariera, dupa Cupa Africii pe Natiuni, obtinuta cu nationala Camerunului.

SPORT Juniorii A de la FC Botosani vor juca finala turneului semifinal, cu CFR Cluj! Victorie cu 4-2 in fata celor de la ASA Targ Mures!

Saturday, 27 May 2017

Juniorii A de la FC Botosani au invins cu scorul de 4-2 pe cei de la ASA Targu Mures in primul meci al turneului semifinal gazdeuit chiar de adversara de astazi a botosanenilor.

SPORT Olimpiu Morutan: "Mergem cu prima echipa si ne vom lupta pentru cele trei puncte"

Saturday, 27 May 2017

Concordia Chiajna este cu "cutitul la os" si trebuie sa castige obligatoriu meciul de pe teren propriu, cu FC Botosani, pentru a mai spera sa se salveze de la retrogradare.

SPORT Leo Grozavu: "Voi face un 11 competitiv care să dea totul pe teren la Chiajna"

Saturday, 27 May 2017

Dupa doua infrangeri suferite la Voluntari si pe teren propriu cu CSM Poli Iasi, elevii lui Leo Grozavu vor juca luni seara, in deplasare, impotriva celor de la Concordia Chiajna.