Mai bine mai târziu decât niciodată: Croitoru începe curățenia la FC Botoșani. „Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”

Mai bine mai târziu decât niciodată: Croitoru începe curățenia la FC Botoșani. „Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”

FC Botoșani se va despărți în această iarnă de mai mulți jucători. Antrenorul Marius Croitoru este nemulțumit de rezervele din lot și în special de jucătorii care au evoluat în cupă, la Clinceni.

Tehnicianul botoșănean nu a trecut foarte ușor peste eliminarea cu optimile Cupei României, în fața unei echipe modeste.

Nu este posibil să ai șapte-opt jucători care nu au jucat aproape deloc și să alerge mai mul jucătorii care au jucat cu trei zile înainte. Le-am spus clar că singura lor obligație este atitudinea. Ceea ce înseamnă rezultate, este responsabilitatea mea. Ei nu au decât obligația să dea totul pe teren. Nu sunt de acord să mă bată o echipă, fără să facă nimic. Cei care își permit luxul de a sta pe teren atunci când intră, vor avea de suferit. O să vedeți pe viitor. Plus campania din iarnă. Pe mulți nu o să-i mai regăsiți în lotul nostru. Nu stau să mă rog de nimeni să joace fotbal”, a spus Marius Croitoru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
5

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
65

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
108

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...