Cine sunt cei mai buni marcatori ai echipei botoșănene de handbal masculin

Cine sunt cei mai buni marcatori ai echipei botoșănene de handbal masculin

CSM Botoșani a avut un parcurs aproape perfect în primul minitur din campionatul de anul acesta, ocupând poziția a doua în clasament, fiind depășită de CSU Suceava la golaveraj, având însă egalitate de puncte.

După cele patru meciuri disputate, CSM Botoșani a înregistrat trei victorii categorice, cu CSU Galați (acasă), Poli Iași (deplasare), CSU Târgoviște (deplasare) și un egal, acasă, cu principala favorită la promovare: CSU Suceava! Astfel CSM Botoșani ocupă locul al doilea, cu 10 puncte.

Iată topul marcatorilor echipei botoșănene de handbal masculin, întocmit chiar de către conducerea acesteia:

LOCUL 4: COSMIN BIDAȘCĂ ȘI CIOBANU ALEXANDRU-VLĂDUȚ


 

Cosmin Bidașcă este un junior în plină formă, transferat anul acesta de la CSM București. Este un produs al LPS Botoșani, de unde a ajuns la liceul similar din Bacău. A marcat pentru echipa noastră în acest prim minitur 12 goluri: 2 cu Poli Iași și 10 cu CSU Târgoviște.

 


 

Ciobanu Alexandru este fost jucător a HC Vaslui, Minaur Baia Mare, CSU Galați și Poli Iași. A marcat în acest minitur 12 goluri: 4 cu Galați, 3 cu Iași, 3 cu Suceava și 1 cu Târgoviște.

 

LOCUL 3: ȘTEFAN DUMITRACHE


 

Ștefan Dumitrache a activat ca jucător, înainte să vină la Botoșani, la Politehnica Iași și HC Buzău, grupări  care au fost sau se află acum în Liga Zimbrilor. A marcat în acest minitur 13 goluri: 8 cu Târgoviște și 5 cu Poli Iași! De menționat este faptul că Ștefan a fost golgheterul echipei CSM Botoșani în sezonul precedent!

 

LOCUL 2: FLORIN CIUBOTARIU ȘI CLAUDIU LAZURCĂ

Ambii jucători au marcat câte 22 de goluri, marcând în toate partidele din primul minitur.


 

Florin Ciubotariu este căpitanul echipei, a fost selecționat de 64 de ori la Naționala României de Handbal Masculin, seniori, și a înscris pentru România 113 goluri. A activat la echipe din Liga Națională, cum ar fi CSU Suceava, echipă la care a înscris de peste 300 de ori în trei sezoane, Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, Poli Timișoara și CSU Bacău. A înscris cele 22 de goluri astfel: 9 cu CSU Galați, 7 cu Poli Iași, 3 cu CSU Suceava și 3 cu CSU Târgoviște.


 

Claudiu Lazurcă este unul dintre cei mai buni juniori din țară. A câștigat medalia de argint la minihandbal, ca o primă medalie. Apoi iubirea de sport și dorința de juca handbal i-a adus în 2011-2012 un alt loc doi la minihandbal, iar în 2014 a cucerit medalia de bronz, la Juniori IV. A câștigat aurul la Juniori III și bronzul la Juniori II în sezonul 2015-2016. A ajuns în Finala Mare la Juniori I, sezon 2017-2018, când nimeni nu le dădea șanse, fiind singura echipă din primele patru care nu erau club privat. A cucerit locul doilea, iar în acelați an și-a apărat, împreună cu echipa sa, titlul de Campioni Naționali. A marcat cele 22 de goluri astfel: 3 cu CSU Galați, 7 cu Poli Iași, 8 cu CSU Suceava și 4 cu CSU Târgoviște.

 

LOCUL 1: CRISTIAN ADOMNICĂI


 

Cristian Adomnicăi este un colos al handbalului românesc, după ce a evoluat pentru UCM Reșița, Odorheiu Secuiesc, Poitaissa Turda și CSU Suceava. În 2018 a câștigat Challenge Cup cu Potaissa Turda, și este cetățean de onoare al orașului Turda și Suceava. Acesta a înscris pentru CSM Botoșani în acest prim minitur 24 de goluri: 2 cu CSU Galați, 6 cu Poli Iași, 5 cu CSU Suceava și 11 cu CSU Târgoviște!

Au mai marcat pentru CSM Botoșani: Lazoreac Vlăduț-Andrei (9), Stoian Silvian George (8), Lascovici Flavius Ștefan (7), Radisav Lakovic (7), Lesniuc Răzvan (2), Șoldănescu Bogdan (1)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
112

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
351

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
734

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...