Lovitură financiară puternică încasată de Valeriu Iftime și FC Botoșani! „O afacere catastrofală!”

Lovitură financiară puternică încasată de Valeriu Iftime și FC Botoșani! „O afacere catastrofală!”

Valeriu Iftime și FC Botoșani au primit o veste dezastruoasă, după ce presa din Portugalia a anunțat că Santa Clara îi va rezilia contractul lui Andrei Chindriș.

Andrei Chindriș a fost lăsat de patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, să plece la Santa Clara pentru o sumă derizorie, aproximativ 200.000 de euro. Conducătorul moldovenilor a acceptat oferta la insistențele jucătorului și la adăpostul celor 70 de procente dintr-un transfer ulterior pe care le-a păstrat.

Valeriu Iftime a recunoscut, după plecarea fundașului în Portugalia, că a semnat „ca un primar de comună săracă”, deoarece o clauză din contract susține că nu va primi niciun ban dacă fotbalistul nu își schimbă clubul prin transfer până în vara lui 2022, scrie ProSport.ro.

Acum, Santa Clara vrea să îi rezilieze contractul lui Andrei Chindriș, astfel că FC Botoșani nu va mai primi nimic de pe urma viitoarei sale destinații.

Andrei Chindriș îl lasă pe Valeriu Iftime cu conturile goale

Valeriu Iftime nu va mai încasa niciun procent de pe urma lui Andrei Chindriș dacă acestuia îi va fi reziliat contractul, așa cum susține publicația portugheză A BOLA. Jucătorul nu s-a adaptat la Santa Clara, astfel că antrenorul Mario Silva a hotărât să nu se mai bazeze pe serviciile sale.

Conform aceleiași surse, rezilierea angajamentului lui Andrei Chindriș este „o chestiune de ore”.

„Dacă își reziliază acolo, e o problemă mare pentru noi! O afacere catastrofală pentru FC Botoșani, chiar dacă la noi băiatul a jucat bine. M-am interesat de el acum ceva timp, nu juca în Portugalia, dar nu aveam posibilitatea să-l aducem înapoi”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.

Cu toate că a avut parte de un debut de vis în tricoul lui Santa Clara, reușind să marcheze în poarta lui FC Porto în faza grupelor Ligii Portugaliei, Andrei Chindriș a intrat apoi într-un con de umbră și a jucat foarte puțin.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

astăzi, 13:55
187

S-a întâmplat în județul vecin. Tânăra s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, din județul Suceava, și a sesizat faptul că vineri, în jurul orei 2...

Sărbătoare cu sute de creștini: Icoana la care mama lui Enescu s-a rugat pentru a zămisli un prunc (fotogalerie)

astăzi, 11:02
584

Sâmbătă, 23 septembrie, la Mănăstirea Gorovei a fost sărbătorită Zămislirea Sfântului Ioan Botezătorul si icoana făcătoare de minuni aflată la acest așezamânt monahal....

Avertismentul unui cunoscut medic, după ce două persoane s-au intoxicat în beciul locuinței: „Fierbe tulburelul! Atenție, nu e de glumit!”

astăzi, 10:15
137

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că un bărbat, în vârstă de 85 de ani și o femeie, de 74 ani, sunt în stare critică, după ce au ajuns la UPU fiind găsiți intoxicați în be...