Astăzi: CFR Cluj - FC Botoșani – ora 20:00

Astăzi: CFR Cluj - FC Botoșani – ora 20:00

FC Botoșani se duelează cu campioana CFR Cluj, în această seară.

CFR Cluj este singura echipă din campionatul curent cu punctaj maxim pe teren propriu. Mai mult, ardelenii au încasat doar patru goluri în cele 11 jocuri disputate din postura de gazde.

21 noiembrie 2021, FCSB - FC Botoșani 3 - 1: a fost singura înfrângere suferită de moldoveni în sezonul actual pe teren advers, în rest au cinci victorii și tot atâtea rezultate de egalitate.

Elevii lui Marius Croitoru au marcat cel puțin un gol în 10 dintre cele 11 jocuri disputate în deplasare în ediția 2021/22.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 23 de ori în principala competiție internă, de 13 ori au câștigat clujenii, de șase ori s-au impus botoșănenii, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

FC Botoșani a reușit doar două remize în cele 11 deplasări pe terenul din Cluj-Napoca.

Întâia dispută a avut loc pe 21 iulie 2013, 0 - 0 pe „Municipalul" din Botoșani, partida consemnând și debutul grupării moldave în Liga 1.

Primul din cele 13 succese izbutite de clujeni s-a înregistrat pe 15 decembrie 2013, CFR - FC Botoșani 3-1.

13 decembrie 2015, FC Botoșani - CFR Cluj 2-1: prima victorie izbutită de formația moldavă în duelurile directe (Ngadeu, I. Fulop / Lopez).

Cea mai mare diferență de scor: 16 aprilie 2016, CFR Cluj - FC Botoșani 6-0, rezultat care a consemnat și cea mai severă înfrângere suferită de oaspeții din această rundă în Liga 1.

Cea mai recentă întâlnire directă: 11 septembrie 2021, FC Botoșani - CFR Cluj 1-0, gol marcat de Herve Kage.

Dan Petrescu vs Marius Croitoru în Liga 1: 6 jocuri - 4 victorii Petrescu - două succese Croitoru.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deznodământ neașteptat, după ce o femeie i-a spus iubitului că este sechestrată în Botoșani

astăzi, 09:29
74

O gălățeancă și-a sunat iubitul și i-a spus că ea și fiica ei sunt sechestrate. Polițiștilor le spunea că se află într-un autoturism ce merge într-o direcție necunoscută și ...

Cum se fac bani din voucherele de vacanță. Ministerul Turismului anunță controale în perioada următoare

astăzi, 08:49
60

Vânzarea voucherelor de vacanță a devenit noua afacere necurată a românilor. Deși e ilegal, zeci de persoane își dau tichetele pe internet, în schimbul unor bani cash. Par...

Calendar Ortodox: Odovania praznicului Schimbării la Faţă a Domnului; Mutarea moaştelor Sf. Cuv. Maxim Mărturisitorul; Sf. Cuv. Dorotei şi Dositei

astăzi, 08:41
29

Pomenirea vieţii şi pătimirii Sfântului Maxim Mărturisitorul s-a făcut în Biserica Ortodoxă la 21 ianuarie. Astăzi prăznuim aducerea la Constantinopol a sfintelor lui moaşte....