Bogdan Racovițan a semnat cu Rakow! Un alt fotbalist va pleca de la FC Botoșani

Bogdan Racovițan a semnat cu Rakow! Un alt fotbalist va pleca de la FC Botoșani

Valeriu Iftime a anunțat că doi jucători de la FC Botoșani vor părăsi echipa. Primul este Bogdan Racovițan, care a fost cedat la Rakow, echipa poloneză care l-a mai transferat și pe Deian Sorescu în această iarnă. Acesta va pleca pentru 550.000 de euro, plus bonusuri care pot ajunge la 250.000 de euro.

De asemenea, FC Botoșani îl va pierde și pe Herve Kage. Congolezul le-a transmis oficialilor că vrea să plece de la echipă, iar aceștia au fost de acord să îl lase liber. 3 goluri în 14 meciuri a reușit acesta, pentru moldoveni. Valeriu Iftime a anunțat despărțirea de acești doi jucători.

”Racovițan este perfectat, e semnat, e plecat. El a plecat cu impresarul acolo ca să semneze. Sunt niște bonusuri, se poate ajunge la 800.000 de euro, e ca la Moruțan, e complicat cu bonusurile, momentan e un contract de peste 500.000 de euro.

Dican a venit contra-cost. E o sumă de transfer, ca și la Racovițan, am plătit 100.000 de euro. Aici e o sumă mai mare, o parte acum și o parte la revânzare. Nu am oferte clare în acest moment, au fost niște discuții dar mai mult îi zăpăcesc.

Există o cerință pentru Hervin Ongenda, dar nu îi dau drumul fără bani. Kage cred că nu mai vine, a cerut să plece și cred că îi dau drumul, am avut o discuție din vară cu el”, a spus Valeriu Iftime, pentru Sport.ro.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...