Liviu Ciobotariu, înaintea meciului cu Poli Iași: "Avem nevoie de susținerea suporterilor. Este un derby al orgoliilor, al orașelor!"

Liviu Ciobotariu, înaintea meciului cu Poli Iași: "Avem nevoie de susținerea suporterilor. Este un derby al orgoliilor, al orașelor!"

Duminică, în prima zi de Paști, FC Botoșani va primi vizita celor de la Poli Iași, în etapa a 7-a a play-out-ului din Liga 1 Betano. Meciul este programat să înceapă la ora 18.00.
 
Tehnicianul botoșănenilor se așteaptă la un meci greu, întrucât vor avea de îndruntat o echipă motivată, care joacă foarte bine. "Este un joc așteptat de iubitorii fotbalului din această zonă, din Moldova. Tot timpul dintre noi și Poli Iași au ieșit meciuri tari, încrâncenate, din păcate pentru noi nu a ieșit foarte bine în ceea ce privește jocurile directe. O să întâlnim o echipă foarte motivată, care în special în jocurile din deplasare au evoluții bune, chiar dacă au pierdut doi jucători foarte importanți de atac, Cristea și cu Flores. Noi avem mare nevoie de puncte, ne despart două puncte în clasament de ei, ultimele evoluții ale noastre ne dau speranțe, am practicat un joc bun, dar din păcate nu am reușit să luăm decât trei puncte în ultimele trei etape. Am discutat și cu jucătorii în vestiar că trebuie să muncim la fel de bine, să avem aceeași determinare și în antrenament și în jocuri pentru că fotbalul ne va răsplăti chiar dacă în etapa care am jucat-o la București am făcut un joc bun dar nu am reușit să obținem nimic", a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul de la FC Botoșani.

Totodată, Ciobotariu a vorbit și despre problemele de arbitraj cu care echipa sa s-a confruntat în ultima perioadă. "Clubul și-a manifestat punctul nostru de vedere în ceea ce privește arbitrajele din ultimele jocuri și nu am spus altceva decât să fim lăsați să jucăm fotbal. Sper ca la meciul cu Poli Iași să avem un arbitraj corect, soarta meciului să se decidă pe teren, echipa care este mai bună să câștige. Eu cred că aveam mai multe puncte dacă nu am fi fost dezavantajați, nu ajutați, și moralul nostru era altul".

Suporterii sunt așteptați la stadion, iar tehnicianul echipei FC Botoșani promite că vor avea parte de o partidă bună, care să aducă bucurie. "Așteptăm suporterii noștri să vină cât mai mulți la stadion, sunt convins că împreună cu ei vom face o partidă bună, să ne bucurăm impreună de cele trei puncte. Avem nevoie de susținerea lor fiind un derby al orgoliilor, al orașelor. Noi vom face tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm cele trei puncte și pentru noi și pentru acești suporteri minunați care vrem să-i facem fericiți duminică".

De partea cealaltă, la Iași, atmosfera este una destul de tensionată, după ce echipa a fost revelația sezonului precedent, dar nu a reușit să intre în Top 6 în acest sezon. Mai mulți consilieri locali chiar i-au cerut demisia lui Flavius Stoican, dar antrenorul ieșenilor i-a răspuns tăios acestora: ”Faceţi ceva acolo pentru oraş, că de asta v-au pus oamenii acolo. Udaţi terenul, faceţi stadion. Şi după aceea vorbiţi! Faceţi toate terenurile din Iaşi! Mie mi-ar fi ruşine să vorbesc. Ei vor să distragă atenţia de la probemele care sunt în Iaşi. Şi distrag atenţia vorbind despre fotbal. Oameni ca ei o să pună beţe în roate ca să nu se mai facă stadionul nou”, a fost reacția lui Stoican, potrivit fanatik.ro, de la ultima conferință de presă dinaintea partidei cu FC Botoșani.

Ieșenii au făcut un afiș de zile mari pentru meciul contra botoșănenilor. Cei de la Iași s-au inspirat din seria "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor") pentru a prefața acest duel.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
45

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
34

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
207

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...