Este oficial! Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani. Avea o clauză de reziliere uriașă

Este oficial! Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani. Avea o clauză de reziliere uriașă

FC Botoșani a găsit un Under 21 pentru sezonul următor. Andrei Dragu a semnat cu FC Botoșani din postura de jucător aflat în ultimele 6 luni de contract și va juca din vară la Botoșani. Valeriu Iftime a confirmat pentru Stiri.botosani.ro transferul anunțaț de noi încă de săptămâna trecută.

Născut în octombrie 1999, Dragu a intrat în atenția presei datorită clauzei de reziliere, a cărei valoare depășea cu mult nivelul ligii secunde. 1 milion de euro era suma pe care cei de la Viitorul Târgu-Jiu doreau să o obțină de pe urma jucătorului ce a înscris 7 goluri și a oferit 1 asist în 65 de meciuri jucate în liga a doua. FC Botoșani a profitat de contactul jucătorului,  care expiră în vară și a batut palma cu tânărul jucător. FC Botoșani își dorea să îl transfere încă din această perioadă de transferuri, însă tocmai prețul uriaș al jucătorului a făcut ca transferul să se realizeze abia în vară.

De meserie fundaș stânga, Dragu poate evolua oriunde în bandă. Are 13 meciuri din 14 jucate în acest sezon și 3 goluri, împotriva echipelor CS Mioveni, Unirea Slobozia și Comuna Recea. Este impresariat de compania moldovenească iFootball, firmă ce îl reprezintă și pe celebrul Alexandru Epureanu, de la Istanbul BB. De la FC Botoșani, doar Ianoș Brânză,  actualmente împrumutat la Poli Iași este sub contact cu această companie.

Cu acest transfer, FC Botoșani a rezolvat problema primului under din sezonul următor. Cel de-al doilea ar putea fi Bogdan Racovițan, sau unul dintre jucătorii de sacrificiu din acest sezon: David Croitoru,  Caia Sin sau Vlad Luțu.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
106

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
194

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
93

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...