FC Botoșani joacă mâine la UTA

FC Botoșani joacă mâine la UTA

FC Botoșani o întâlnește mâine,  de la ora 17:30, în deplasare, pe UTA Arad, formație lovită din plin de un focar de coronavirus. Pentru FC Botoșani e șansă perfectă pentru o revanșa, după înfrângerea din tur, scor 2-3, asta pentru că FC Botoșani e cea mai în formă echipă din campionat, având 6 victorii în ultimele 7 mecuri.

„Urmează o etapă care coroborată cu o victorie a noastră poate clarifica multe lucruri. Cel puţin pentru noi lucrurile se pot aşeza pe făgaşul normal. Statistica spune că ei nu stau bine acasă, la fel şi noi sezonul trecut am câştigat un singur meci acasă. Dar noi suntem o echipă foarte bună de deplasare, aşa că vom merge la Arad să câştigăm. Poate că suntem favoriţi cu UTA, dar nu va fi uşor. Fiecare echipă vrea să câştige, indiferent de problemele pe care le are. Ei într-adevăr au anumite probleme, dar şi noi am avut în acest campionat. Iar acest avantaj se poate nivela dacă nu eşti concentrat, dacă nu te ridici la importanţa jocului şi a punctelor. De aceea fac un apel la jucătorii mei pentru că va fi probabil cel mai important meci din acest sezon pentru noi“, a spus Marius Croitoru, care nu se va putea baza la Arad pe Mihai Roman (suspendat).

Fost jucător la UTA Arad, Alin Șeroni este pregătit de duelul cu fosta formație. Un sezon a petrecut Șeroni la UTA, dar a mai jucat și pentru marea rivală a arădenilor, Poli Timișoara.

"Urmează un joc împotriva fostei mele echipe, unde am petrecut un an frumos din cariera mea. Nu am mai rămas, am venit la Botoșani, unde am realizat foarte multe. M-am calificat în play-off, am jucat în Europa League, pentru mine e performanță foarte importantă în cariera mea.

 

Va fi o partidă dificilă cu un adversar incomod. Dar sper să ne facem treaba şi să obţinem cele trei puncte. Într-adevăr, pornim cu prima şansă. Noi mergem la victorie, dacă obţinem un punct e bun şi acela în clasament, căci rămânem tot acolo pe loc de play-off. Nu ne gândim deloc la meciul cu FCSB, luăm fiecare meci în parte și cel mai important este cel de la Arad”, a declarat și apărătorul de 33 de ani originar din Lugoj.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
15

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
134

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
109

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...