Dorinel Munteanu, atac la Andone după scandalul uriaş de la Botoşani: „În loc să-și vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine!”

Oţelul Galaţi s-a impus la Botoșani cu 3-2. Bogdan Andone, antrenorul celor de la Botoşani, l-a acuzat pe Dorinel Munteanu ca l-a înjurat de la începutul meciului pe arbitrul Cristian Moldoveanu.

În replică, antrenorul Oţelului a spus că injuriile au fost adresa unor oameni din staff.

”Nu înțeleg de ce Bogdan Andone se leagă de mine. A fost un arbitraj care a dezavantajat ambele echipe. Dar el în loc să-și vadă de problemele de la echipa lui, se ia de mine.

Am avut o ieșire nervoasă, am înjurat, am folosit cuvinte dure, dar spre maseurii mei și spre preparatorul nostru fizic fiindcă nu se uitau la mine să mă anunțe care este starea lui Cisotti, care fusese lovit cu cotul în spate într-un moment în care noi eram sub presiune.

Am fost și eu avertizat, dar pentru proteste, nu fiindcă am înjurat arbitrii. Asta în condițiile în care publicul din spatele băncilor de rezerve m-a înjurat continuu. Nu sunt ușă de biserică, dar nu am înjurat arbitrajul!

Am fost cel mai suspendat antrenor din Liga 1, dar pentru gesturi, pentru proteste. Oricum, e urât din partea lui că dă într-un coleg de breaslă ca să-și ascundă astfel propriile slăbiciuni.

Păi ce a spus el la ieșirea de pe teren nu poate fi reprodus. Pe mine nu mă interesează ce zice sau ce face Bogdan Andone sau de FC Botoșani. Dar nu e normal să acuze așa un coleg”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit gsp.ro.

Bogdan Andone s-a dezlănțuit după Botoșani – Oțelul 2-3

Antrenorul echipei patronate de Valeriu Iftime nu s-a controlat, la capătul partidei din etapa cu numărul 1 a sezonului de Liga 1. La inverviu, Bogdan Andone a atacat arbitrajul și a spus că, în opinia sa, brigada a fost total nepregătită pentru această partidă.

De asemenea, antrenorul de la FC Botoșani a tras și un semnal de alarmă în legătură cu programul de meciuri din Liga 1. Andone nu înțelege cum meciul s-a putut juca la 38 de grade.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...