Bogdan Andone s-a dezlănțuit după Botoșani - Oțelul: ”Suntem proștii campionatului?! Vreau și eu să primesc un răspuns” (Video)

După ce au avut 2-1 pe tabela de marcaj, botoșănenii au pierdut controlul partidei, iar formația dirijată de Oțelul Galați a întors soarta meciului și a obținut, într-un final, toate cele trei puncte.

După meci, Bogdan Andone a răbufnit la adresa arbitrajului și s-a dezlănțuit la adresa programului de care are parte FC Botoșani în acest debut de sezon.

”Din punctul meu de vedere, total eronată această delegare. Această brigadă a fost total depășită de miza jocului, încălecată practic de banca adversarilor. Trebuia adus un arbitru cu personalitate și experiență.

Vreau să atrag atenția asupra programărilor. E luni seară și noi vom juca peste patru zile la Iași. S-a jucat la 38 de grade. Căldură infernală. Suntem singurii care au fost programați la patru zile. Vreau să primesc un răspuns.

De ce noi, de ce FC Botoșani? De ce cei care au jucat sâmbătă au două zile în plus pe această caniculă? Nu cred că ne vom reface. Noi, practic, am început acest campionat cu o etapă intermediară. Jucăm la trei zile. Vreau și eu să primesc un răspuns.

Suntem proștii campionatului? Noi nu avem aeroport la Botoșani și facem câte 10-15 ore pe drum și jucăm la trei-patru zile... Înseamnă că investițiile lui Iftime nu merită. Atât am avut de zis”, a spus Bogdan Andone.

Pop a deschis scorul în minutul șase, ca Friday să restabilească egalitatea în minutul 33. În actul secund, Mailat a dus gazdele în avantaj, în minutul 56, dar Zivulic a întors soarta partidei în două minute, în 65' și 67'.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...