Iftime critică ieșirea nervoasă a lui Andone: ”A fost urât scandalul cu antrenorul” / ”N-am învăţat nimic de anul trecut”

FC Botoșani a pierdut prima partidă din noul sezon al Superligii, scor 2-3, contra Oțelului. Valeriu Iftime a declarat că are emoții în privința campionatului și că l-a surprins neplăcut ieșirea lui Bogdan Andone (49 de ani) din finalul jocului.

Iftime critică ieșirea nervoasă a lui Andone: ”A fost urât scandalul cu antrenorul” / ”N-am învăţat nimic de anul trecut”

 Valeriu Iftime  

Patronul Valeriu Iftime a declarat la finalul confruntării că vor exista emoții și în acest sezon. De asemena, acesta s-a arătat iritat de gestul lui Bogdan Andone care a fost eliminat de central după mai multe proteste vehemente.

”Cred că i-a sărit o siguranță”

”Da, nu ştiu dacă am luat gol din gafe de portar, ci din gafe ale fundaşilor centrali. Am greşit, dar puteam juca după aceea. Gestul antrenorului (n.r. - Bogdan Andone), care se enervează, care întrerupe meciul... Îi dă roşu. M-a surprins neplăcut reacţia lui Bogdan, nu mă aşteptam să facă asemenea circ şi schimbările proaste, că după schimbări s-a schimbat jocul echipei mi s-a părut. Trebuia să avem 3-1, că jucam bine, în rest după schimbări echipa a fost catastrofală. Arbitrajul a fost catastrofal, a greşit şi contra noastră şi contra lor. Nu cred din greşelile de arbitraj am pierdut, dar chiar dacă e greşeală nu ai voie să faci asemenea scandal. Ce câştigi dacă sari la bătaie? Nu credeam că îi sare aşa siguranţa. Îmi pare rău. A fost urât azi cu scandalul cu antrenorul. Nu pot să cred ce goluri identice am luat, nu e vina lui Pap. N-am învăţat nimic de anul trecut, tot în zona aia de pericol... Mi-e că după patru etape ne uităm din nou din fundul sacului", a transmis Valeriu Iftime, potrivit Orange Sport.

Ce gest a făcut Bogdan Andone

În urma unei faze, în minutul 83, la care a considerat că echipei sale nu i s-a acordat fault, tehnicianul lui FC Botoșani a început să urle la arbitrul Cristian Moldoveanu, scrie iamsport.ro. Centralul i-a acordat galben, dar Andone nu s-a oprit și a continuat să strige din răsputeri, moment în care Moldoveanu a revenit și i-a acordat cartonașul roșu.

Bogdan Andone a mers la vestiare în cele din urmă, dar nu a ezitat să îi mai dea peste nas arbitrului, traversând efectiv gazonul pentru a ajunge la tunel.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...