Echipa de handbal din Săveni pe podium la o importantă competiție din Italia! (foto, video)

Sportivele din județul Botoșani au reușit să facă cunoscut numele României, dar și al Botoșaniului printre cele mai mari și dezvoltate țări din lume.

Echipa de handbal CS Unirea din Săveni a participat la ediția cu numărul 51 a Cupei Mondiale de Handbal „Interamnia World Cup" de la Teramo, din Italia.

Într-o competiție strânsă, cu echipe venite din întreaga lume, botoșănenii au dus România pe podium.

La categoria O, sub 14 ani, feminin, CS Unirea din Săveni a reușit să ocupe locul cu numărul 3.

Pe primul loc la această categorie a ajuns HC Star CHEB din Republica Cehă, iar pe locul II s-a calificat Taichung mun chung lun JSH - TAIWAN (TAIPEI CHINEZESC). Pe locul 4 este echipa de fete din Danemarca.

Un club dintr-un oraș mic, Unirea Săveni, s-a făcut remarcat într-o competiție de nivel mondial, unde au participat cluburi de handbal renumite! Felicitări handbaliștilor săvineni pentru atitudinea lor, pentru faptul că nu s-au lăsat intimidați de numele cluburilor sau a țărilor de unde vin adversarii lor.

Chiar dacă nu au o experiență foarte mare, ei au demonstrat că poți juca de la egal la egal cu orice echipă dacă ești serios în pregătire, dacă ai atitudine și spirit de echipă.

Mulțumesc părinților care au înțeles ce înseamnă performanță și îi sprijină necondiționat! Mulțumim Primăriei Orașului Săveni, care le oferă cele mai bune condiții de pregătire!

Bravo, copii frumoși și ambițioși!”, este mesajul Gabrielei Răducanu, antrenoarea Clubului Sportiv Unirea Săveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...

FC Botoșani - Gloria Buzău, în etapa cu numărul 10 din Superligă

astăzi, 17:30

Vineri, 20 septembrie, FC Botoșani joacă pe teren propriu cu Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Botoșănenii au înregistrat trei înfrânger...