Ciobotariu, nemulţumit chiar dacă echipa sa a câştigat cu Poli Iaşi: "Nu suntem în grafic"

Ciobotariu, nemulţumit chiar dacă echipa sa a câştigat cu Poli Iaşi: "Nu suntem în grafic"

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Politehnica Iaşi, în ultimul meci al etapei a şaptea a play-out-ului Ligii I.

”Având în vedere ultimele evoluţii ale noastre, îmi dădeau speranţe pentru jocul de astăzi că vom câştiga. Iată că ceea ce am discutat cu jucătorii s-a adeverit. Le-am spus că trebuie să ne pregătim la fel de bine, pentru că fotbalul ne va răsplăti. Astăzi ne-a răsplătit, pentru că am fost foarte bine organizaţi, ne-am creat foarte multe situaţii de a marca, am reuşit să marcăm 3 goluri, este o premieră pentru mine de când am venit la echipă, să marcăm 3 goluri şi sunt bucuros. Ne aşteptam să avem un meci greu, pentru că Iaşi este o echipă puternică, a fost şi un derby al Moldovei şi vreau această victorie să le-o dedic suporterilor botosăneni, pentru că există o mică rivalitate aşa între oraşe”, a spus Liviu Ciobotariu la finalul meciului, potrivit telekomsport.ro.

Despre arbitraj: ”Nu se vede foarte clar de pe margine, sincer vă spun. N-am reuşit să văd imaginile video, deci nu pot să mă pronunţ”.

”Nu suntem în grafic, mai sunt 7 meciuri de jucat. Această victorie ne aduce o linişte în ceea ce priveşte atmosfera la echipă, să ne pregătim într-o atmosferă bună, să avem moral bun, dar mare lucru n-am realizat. Este o victorie într-adevăr importantă, dar mai sunt multe meciuri şi mai avem mult de muncă”, a mai spus tehnicianul botoșănenilor.

Clasamentul play-out-ului: 1. Gaz Metan Mediaş – 35 de puncte, 2. Dinamo – 34 de puncte, 3. FC Botoşani – 25 de puncte, 4. Politehnica Iaşi – 24 de puncte, 5. FC Voluntari – 22 de puncte, 6. Hermannstadt – 19 puncte, 7. Dunărea Călăraşi – 18 puncte, 8. Concordia Chiajna – 15 puncte.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
591

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

Duminică, 19 Mai 2024
73

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

Duminică, 19 Mai 2024
82

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...