Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

Bogdan Andone recunoaște că are oferte deja, însă va lua o decizie la finalul sezonului, după barajul cu Mioveni.

Ce trebuie să se întâmple ca Andone să rămână la Botoșani?

 Bogdan Andone  Foto: nordestnews.ro

Andone a fost invitat prin telefon, de Horia Ivanovici, la emisiunea Fanatik Superliga, unde a discutat despre FC Botoșani și Valeriu Iftime. Dar și despre viitorul său ca antrenor.

„Prima discuție o voi avea cu domnul Iftime. I-am promis dânsului, am colaborat bine, apoi vom vedea. În afara faptului că e un patron extraordinar, care ar fi un exemplu pentru fotbalul românesc, tot ceea ce promite sau e scris în contract se plătește”, a spus Bogdan Andone.

Tehnicianul de la FC Botoșani s-a declarat foarte mulțumit de relația cu patronul său, finanțatorul Valeriu Iftime.

”Absolut niciodată nu sună sau să vadă cine joacă, ce joacă, ce se întâmplă, de ce unul sau altul, absolut niciodată. Tot timpul, după jocuri, discutăm puțin despre ce a fost pozitiv sau mai puțin pozitiv, indiferent de rezultat. Mi se pare relația extraordinară de patron-antrenor”, a explicat Andone.

Despre viitorul său la FC Botoșani, antrenorul recunoaște că, deși ate deja oferte de la alte echipe, prima opțiune rămâne formația pe care o antrenează în prezent. Însă, tehnicianul dă de înțeles că totul depinde de meciul cu Mioveni.

”Prima opțiune rămâne Botoșani, în cazul în care vom rămâne în Liga 1”, a spus Bogdan Andone despre patronul lui FC Botoșani.

Antrenorul a spus că are oferte și din Cipru, unde a antrenat înainte de FC Botoșani, la Apoel Limassol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un deces în cazul accidentului de la Ibănești: Pentru Radu Tudose, bărbatul de 57 de ani, nu s-a mai putut face nimic!

astăzi, 19:16
709

Una dintre victime, un bărbat de 57 ani, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe în stop cardio- respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare timp de 45 minute, dar fără răspuns car...

Șoferi băuți, scoși din trafic de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 17:45
105

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit vineri, 21 iunie 2024, pentru control pe D.J. 298, în localitatea George Enescu, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din acee...

Mobilizare impresionantă a pompierilor și medicilor pentru salvarea celor patru victime! (Video)

astăzi, 16:40
824

Pompierii cu două autospeciale și kit-uri de salvare din spații înguste, precum și trei ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și două ambulanțe SAJ au fost prezente în...