Astăzi: Chindia Târgovişte - FC Botoşani, ora 17.30

Astăzi: Chindia Târgovişte - FC Botoşani, ora 17.30

FC Botoșani și Chindia Târgoviște se întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, într-un meci extrem de important în econimia luptei pentru play-off. Formația care va învinge astăzi va urca în primele 6, deoarece diferența dintre adversarele de astăzi, locurile 6 și 7 în campionat, este de doar un punct.

Botoşănenii au câştigat trei dintre ultimele patru meciuri disputate în Liga 1  (1-0 cu Poli Iaşi, 4-0 cu Dinamo, 1-0 cu FC Hermannstadt), astfel că au reintrat în lupta pentru un loc în play-off.

Elevii lui Marius Croitoru au marcat în fiecare meci disputat în deplasare în ediţia curentă, dar au şi primit gol în nouă dintre cele 10 partide.

Chindia şi FC Botoşani s-au mai întâlnit de trei ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus târgoviştenii, iar un joc s-a terminat cu victoria grupării moldave.

Primele două confruntări din Liga 1 au avut loc în în sezonul regulat precedent, când dâmboviţenii s-au impus pe „Municipalul" din Botoşani cu 3-0 (I. Dumiter, L. Mihai II, M. Voduţ), apoi elevii lui Marius Croitoru au câştigat cu 1-0, prin golul marcat de Marko Dugandzic, care a înscris chiar în meciul de debut în campionatul României.

Cea mai recentă dispută s-a consemnat pe 4 octombrie 2020, FC Botoşani - Chindia 0-2 (V. Raţă, V. Berisha). Acesta a fost şi singurul duel direct dintre antrenorii Marius Croitoru şi Emil Săndoi.

Tehnicianul gazdelor a mai întâlnit-o de șase ori pe FC Botoşani în Liga 1, palmaresul precedentelor confruntări cuprinzând două victorii, o remiză şi trei înfrângeri.

Mediile de vârstă

Chindia Târgovişte - 25 ani şi 5 luni;

FC Botoşani - 26 de ani.

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta