Profesor din Botoșani premiat la Gala pentru Demnitate. ”Chiar dacă sunt în amurg profesional…”

Gala pentru Demnitate și-a desemnat duminică, 10 decembrie, câștigătorii celor cinci categorii.

Profesor din Botoșani premiat la Gala pentru Demnitate. ”Chiar dacă sunt în amurg profesional…”

Evenimentul s-a desfășurat la Iași. Botoșaniul a avut reprezentanți la toate categoriile, toți cei cinci nominalizați fiind prezenți la Gala care a prilejuit decernarea premiilor.

Dintre cei  nominalizați, unul a fost câștigător al categoriei.

Astfel, premianta categoriei ”Ambasador pentru Demnitate - profesor de sprijin” a fost desemnată Paraschiva Ungureanu, profesor de sprijin la Liceul Tehnologic ”Sfântul Stelian” din Botoșani.


Premierea a fost făcută de prof.univ.dr. Alois Ghergut, din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, departamentul de Științe ale Educației.

Vizibil emoționată, Paraschiva Ungureanu a mulțumit spunând: ”Chiar dacă sunt în amurg profesional, cum aș fi putut pleca la pensie fără diplomă?”

La final prof. univ. dr. Alois Gherguț a adăugat „Aveți o pensionară diplomată la Botoșani!”

Profesorul botoșănean a fost nominalizat alături de alți colegi din  Maria Achilăriței, Mihaela Apostu, Cristina Anton,  Iulia Chițac, Alina Răileanu, Loredana Elena Secrieru și Daniela Buhaschi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
116

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
882

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
413

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...